Polosovina Clio 1.2 rn 93
Polosovina Clio 1.2 rn 93
Tko je stvar pr cliotu je mi sla polosovina sicer je od tega 200 km kaj je sla in stvar je tko avto mam namen imet se 6 dni pa mi ni tega za menjavat. Kaj naj naredim da 6 dni se vzdrzi... Dnevno naredim 6-10 km...
Kako ti je "sla"? Se samo cuje v ovinkih al je kaj hujsega, ker ponavadi dobi samo luft in se lahko se brez problemov vozis naprej, malo ropota v ovinkih ampak razpade pa se zaradi malo lufta ne. Tako da ce se jo samo mal cuje v ovinkih ni treba neke vecje panike zganjat ker bi moglo lepo zdrzat.
Ce pa so se raztresli kaki lagri noter potem pa bo ze malo vecji problem.
Ce pa so se raztresli kaki lagri noter potem pa bo ze malo vecji problem.
tocno ja ne nea poka ampak brenci... Tko da se vsi plastivni deli zaceli vibrirat pri avtu....
Je pa tako 2 dni pozorno ze poslusam stvar in je tko da v ovinek ko grem se manj slisi.. je pa res da sem vse pogledu in polosovina je mastna v bistvu je ceu avt masten... ker je res slabo ocuvan....
Je pa tko iscem novga cliota in tega bom meu za dele...
Ker mam se sportne fedre od njega pa polno delov...
Je pa tako 2 dni pozorno ze poslusam stvar in je tko da v ovinek ko grem se manj slisi.. je pa res da sem vse pogledu in polosovina je mastna v bistvu je ceu avt masten... ker je res slabo ocuvan....
Je pa tko iscem novga cliota in tega bom meu za dele...
Ker mam se sportne fedre od njega pa polno delov...