Polosovina Clio 1.2 rn 93

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
PiNkZ

Polosovina Clio 1.2 rn 93

Odgovor Napisal/-a PiNkZ »

Tko je stvar pr cliotu je mi sla polosovina sicer je od tega 200 km kaj je sla in stvar je tko avto mam namen imet se 6 dni pa mi ni tega za menjavat. Kaj naj naredim da 6 dni se vzdrzi... Dnevno naredim 6-10 km...
Uporabniški avatar
privatnik
Kraj: CE

Odgovor Napisal/-a privatnik »

Kako ti je "sla"? Se samo cuje v ovinkih al je kaj hujsega, ker ponavadi dobi samo luft in se lahko se brez problemov vozis naprej, malo ropota v ovinkih ampak razpade pa se zaradi malo lufta ne. Tako da ce se jo samo mal cuje v ovinkih ni treba neke vecje panike zganjat ker bi moglo lepo zdrzat.
Ce pa so se raztresli kaki lagri noter potem pa bo ze malo vecji problem.
Uporabniški avatar
PiNkZ

ne slisi se v ovinkih ampak je zvok vedn enak... pri 50kmh se najvec slisi... zdi se mi pa da je podoben zvok ko grem v ovinek ali ravn...
r4tl

Odgovor Napisal/-a r4tl »

Si preprican da je polos... da ni lezaj? Ker polos poka.... lezaj pa brenci... ti sam voz, ko pa crkne pa tablce dol, pa bo cigo party;)

LP

R4TL
O?®e mi je zmeraj rekel:"Nikoli ne bo?° vedel usega..." in "Vse kar so sestavl skp, se da tud raztavt;)
Uporabniški avatar
privatnik
Kraj: CE

Odgovor Napisal/-a privatnik »

Verjetno je res lezaj, probaj avto dvignat in kolo zavrtet, ce bo ruzilo potem je lager. Sicer pa se zapelji do kakega mehanika pa naj proba zavrtet kolo pa ti bo takoj povedu.
Uporabniški avatar
PiNkZ

tocno ja ne nea poka ampak brenci... Tko da se vsi plastivni deli zaceli vibrirat pri avtu....
Je pa tako 2 dni pozorno ze poslusam stvar in je tko da v ovinek ko grem se manj slisi.. je pa res da sem vse pogledu in polosovina je mastna v bistvu je ceu avt masten... ker je res slabo ocuvan....
Je pa tko iscem novga cliota in tega bom meu za dele...
Ker mam se sportne fedre od njega pa polno delov...
Odgovori