Do vikenda vodi sicer asfaltirana cesta, ampak zelo slabo vzdrzevana. Na enem delu je ze priblizno 2 leti odkar je plaz oz. voda pod asfaltom naredila kar precejsnjo stopnico. Seveda se ta stopnica se pogreza, tak da je zdaj po koncu zime, ze kar kriticno. Seveda pa ne more bit to porihtano, ce se nasemu predsedniku krajevne skupnosti je.be za to, pa tud ce s svojim golfom II 3x na dan udarja tam po tleh.
Zdej me pa zanima sledece... Ce slucajno jaz tam udarim po tleh (to se garant zgodi, ce bi bila recimo dva potnika poleg mene v avtu), kaj mi je nardit?
Sem studiral, ce lahk poklicem potem policijo, seveda bi takoj priletel tudi kolega (iz zavarovalnice). Kdo je potem odgovoren za nastalo skodo? Predsednik KS ker ze 2 leti ne ukrepa, sosed ki je "kao" nek samooklicani vzdrzevalec ceste, ali jaz po principu "ces, zakaj se pa vozis"?
Vaska cesta
- Pyromaniac
- Kraj: Ok. Dom?ćale
no iz prve roke lah povem, da bo na.je.bu upravljalec ceste. se prav v tvojem primeru KS. ti takoj poklic policijo al pa samo telefonsko nared prijavo skodnega dogodka. zavarovalnica ti nj ocen skodo, pol pa odskodninski zahtevk posljes direkt na ks.Pyromaniac napisal/-a:Nism zdj 100% sam ponavad je tko, ce je napaka na cestiscu vidna sam odgovarjas za nastalo skodo pri avtu.
pol ponavad KS preda zadevo naprej vzdrzevalcu ceste. ce je cesta NK, JP, so ponavadi vzdrzevalci kar v pristojnosti KS (mislim, da je tako tudi v tvojem primeru) oziroma sami (NE)vzdrzujejo ceste.
Hvala ti BoneS. Si kar zadel s tem kdo (ne)vzdrzuje ceste, ceprav bi jo moral. Raj ne zacnem razlagat kako je to pozim. Kmet ki pluzi je doma na sred vasi pa spluzi sam od sebe do doline, une ki so nad njim doma pa resuje sonce
No, pa pustmo to....
Itak, da bom pazil na tistem delu, ampak ce udarim, sigurno grem do tega, da naje.be KS.
Itak, da bom pazil na tistem delu, ampak ce udarim, sigurno grem do tega, da naje.be KS.