moofdi's R19 16V

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
moofdi
Kraj: Radovljica

Odgovor Napisal/-a moofdi »

Pozdravljeni!

Koncno je bil en res lep vikend, tako da smo lepotico mal opral, generalno spucal... :lol: ruknli gor litke, pa se mal poslikal:

Spredaj:
Slika

Zadaj:
Slika

Od Strani:
Slika

Bocno:
Slika

Bok:
Slika

Oranzne stranske zmigovce so zamenjal beli LED zmigovci:
Slika

Ker je bla stara manseta strgana na nekaj mestih, smo naredil novo iz pravega usnja + zamenjal bunko na prestavni rocici:
Slika

Motorju smo dali se malo dihat in nastimal sportni filter:
Slika

Na avtu je se original metrsko anteno :lol: zamenjala kratka antenca, odstranu sm se slo + vse ostale nalepke ki so bile na avtu in odstranu okvir za tablice. Bil brez digitalca tako da tega nism poslikal.

LP
Uporabniški avatar
privatnik
Kraj: CE

Odgovor Napisal/-a privatnik »

Noro, avto zgleda res v nulo ohranjen. Pazi ga ;)
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

jap, ful je lep 8) noro :smt045
Uporabniški avatar
immortal
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a immortal »

Aj totally lajk. :shock: :shock: :shock:
SlikaSlika
Xsara 1.6
BeaM_X
Kraj: Kransterdam

Odgovor Napisal/-a BeaM_X »

Res je lepa k je oprana 8) , sam manseto bi pa loh lepso naredu.Ej a bi mi zaupal ker sportni filter mas to ker mam jest istega.Pa ce ti bo cev dol lezla is filtra(sej men je skoz) si loh iz taspodnega dela originalnega airboxsa naredis adaptercek.
lp
Slika
Uporabniški avatar
moofdi

BeaM_X napisal/-a:Res je lepa k je oprana 8) , sam manseto bi pa loh lepso naredu.Ej a bi mi zaupal ker sportni filter mas to ker mam jest istega.Pa ce ti bo cev dol lezla is filtra(sej men je skoz) si loh iz taspodnega dela originalnega airboxsa naredis adaptercek.
lp
Evo filter: http://www.technoracing.si/1/sprintfilter/kd2.html

Manseta pa v zivo lepse pride, je cudno slikana, ker narejena je po merah originala samo da je iz enega namesto iz 4ih kosov.
Uporabniški avatar
dete
Kraj: okolica Velikih Lašč

Odgovor Napisal/-a dete »

hudo lepa; kej si nabavu bunko, ter kok te je kostou filter :?: kaksen je pa kej efekt filtra-glas in morda kej na moci :?:
BeaM_X
Kraj: Kransterdam

Odgovor Napisal/-a BeaM_X »

Zej k vem kje se dobi ta filter,sm se mal pozanimu in menda je to najbolsi filter na trgu v sloveniji.Pa na testu jim je na avtu pokazal 10KM vec z tem filtrom :lol: :lol: :lol:
Slika
Uporabniški avatar
DragR

Odgovor Napisal/-a DragR »

Zelo lepa, samo spredji odbijac sem pa opazil da ti srednja lajsta spodaj fali. Saj ne bi opazil ce ne bi pr meni tudi manjkala :lol: Aja, pa probaj se malo si cajta vzet pa luftke pri sprednjem odbijacu postimat. (jaz sem to resil kar tako, da sem pod tisto debelo plastiko na notranji strani odbijaca k pride zataknjena v vezno nekaj podlozil in odbijac je dubu prave luftke :D )
Slika
Uporabniški avatar
burka
Kraj: Trbovlje

Odgovor Napisal/-a burka »

cestitke za avto! tale 16vejka je stala tam par tednov po tistem ko sem jaz avto pri Vidicu kupil. Tako da se je prodajala od lanskega leta od marca, aprila sigurno. Je pa lepa, to je res. Veliko varnih kilometrov. LP
Uporabniški avatar
moofdi

dete napisal/-a:hudo lepa; kej si nabavu bunko, ter kok te je kostou filter :?: kaksen je pa kej efekt filtra-glas in morda kej na moci :?:
Oboje sm nabavu v Kranju pri Tehno racing. Za filter sem dal 115eur. Na moci se pomoje ne pozna nic, edino v nizjih obratih (od 2000 pa da nekje 3500) se lepse zvrti, lazje nabere obrate. Zvoka pa pri normalni voznji ni, zvok da samo ko na polno zahodis.
Uporabniški avatar
moofdi

Hvala vsem za pohvale.

Ta mesec avto vrjetno peljem se na poliranje, ker je polno majhnih praskic v laku. Za naprej je pa vse od financ odvisno. Za avto se bo pa lepo skrbelo, da bo ostala taka se cim dalj casa.

LP
Uporabniški avatar
rambo
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a rambo »

lepa devetnajstica
imava pa isti radio :roll: 8)
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Uporabniški avatar
moofdi

rambo napisal/-a:lepa devetnajstica
imava pa isti radio :roll: 8)
Uf, vidm da tukej nism nc napisov, sm samo v clanskem delu...

No par zadnjih slikc, so ble se druge modifikacije, pa ne bom zdej se enkrat pisov:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Uglavnem 19ke ze ni doma vec kot 1 mesec, zdej vozim -> http://www.renault-klub.si/forum/viewtopic.php?t=17670

Tud ta tema se lahko zaklene, sm prej pozabu da mam tud tukej temo. :oops:
Če je ravno, ni zabavno.
Zaklenjeno