Twingo l.?? - BlackWind (str. 25) update
prelep dan je za nami in tako je nastalo nekaj slik na Bledu 

lp

lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
hvala vsem za pohvalePaciEnt napisal/-a:zlo lep twingosm ga vidu zdj pr merkurju ta vikend
u zivo je 100X hujs k na fotkah
res pohvalno
napisi ostanejo, saj ga opticno znizajo zadaj pa se hocem da se ve kateri model avta je....
jah glede avstrije bomo pa letos vidl kaj bodo rekl na letosnje predelave
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
Pa se kako je poseben tale Twingec...ALESSIO napisal/-a:stari moj vidu twingeca ze ene 20x pa res ne vem kaj je tok posebnga na temu twingotu , da ga usi hwalte sploh ni ne wem kok posebna stvar vec al manj serijski twingo z par olepsavami, ampak ben brez zamere pac izrazim svoje mnenje![]()
![]()
![]()
drgac pa neki pa morm priznat kadar te srecam je pa avto nenormalno spucan u piko
Se pa strinjam, da je vedno spoliran in se sveti v nulo
2,0 TFSI & Clio III 1.4 16v Dynamique
prav je da izrazas svoje mnenjeALESSIO napisal/-a:stari moj vidu twingeca ze ene 20x pa res ne vem kaj je tok posebnga na temu twingotu , da ga usi hwalte sploh ni ne wem kok posebna stvar vec al manj serijski twingo z par olepsavami, ampak ben brez zamere pac izrazim svoje mnenje![]()
![]()
![]()
drgac pa neki pa morm priznat kadar te srecam je pa avto nenormalno spucan u piko
jah saj na hitro res ni nic posebnega...detajlov je pa dost...
ampak malo poseben pa ze mora biti ce pobira najvisja mesta na styling tekmovanjiih
no saj se kdaj se srecamo pa kaksno recemo
@ Jaan: ja jan ti ze ves
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
ga moras naslednjic mal bolj v detajle pogledatALESSIO napisal/-a:stari moj vidu twingeca ze ene 20x pa res ne vem kaj je tok posebnga na temu twingotu , da ga usi hwalte sploh ni ne wem kok posebna stvar vec al manj serijski twingo z par olepsavami, ampak ben brez zamere pac izrazim svoje mnenje![]()
![]()
![]()
RS-sport

.jpg)