Projekt BOLJ NOVO: R5 1.8 16V (izboljsana oprema)
za armaturo se nism odlocu iz vec razlogov:
1. rad mam unikatne izdelke-ponavad se mi u glavi porodi ideja, ki jo poskusam realizirat; sej najveckrat jo amapk po dolgem mucenju; se pa splaca, k pol vids, da je dobro
- in to je glavni razlog, da je ta armatura neke vrste unikatna
2. GTT armaturo se tezko dobi, + rabs se ohisje od pecke
3. GTT armatura bi me skor zihr drazje prisla
motor: se nc novga, nabiram dele (racunalnik, senzorji...), pa se servis bo treba narest, pa bomo takrat skupej s CliYom II probal se to nevsecnost rest; avto res ne da od sebe maximuma
-mi je kr tezko, k vem kako drugac trga
je pa res, da po vsej verjetnosti auspuh ni krivec (sm ga mau odpru), ampak je problem nekje drugje (pomoje nekej s pretokom in mesanico benza in zraka-zakaj pa do tega pride pa ne vem)
pa se nocna slikica stevca:

svetloba je za mene svetovna, tocno taka k sm hotu, sam ni pa dobr razporejena, ker so ledice s tockovno svetlobo (ceprov sm jih zbrusu ni OK), se pa ze menm za nakup drugih ledic
1. rad mam unikatne izdelke-ponavad se mi u glavi porodi ideja, ki jo poskusam realizirat; sej najveckrat jo amapk po dolgem mucenju; se pa splaca, k pol vids, da je dobro
2. GTT armaturo se tezko dobi, + rabs se ohisje od pecke
3. GTT armatura bi me skor zihr drazje prisla
motor: se nc novga, nabiram dele (racunalnik, senzorji...), pa se servis bo treba narest, pa bomo takrat skupej s CliYom II probal se to nevsecnost rest; avto res ne da od sebe maximuma
je pa res, da po vsej verjetnosti auspuh ni krivec (sm ga mau odpru), ampak je problem nekje drugje (pomoje nekej s pretokom in mesanico benza in zraka-zakaj pa do tega pride pa ne vem)
pa se nocna slikica stevca:

svetloba je za mene svetovna, tocno taka k sm hotu, sam ni pa dobr razporejena, ker so ledice s tockovno svetlobo (ceprov sm jih zbrusu ni OK), se pa ze menm za nakup drugih ledic
aaa, jz mam iste probleme s 16v 19-ko, ne vlece nikamor, kr vem da more it bols, pomoje mava prou isto napako, auspuh tut pr men ni ,sm use lonce in katalizator stran pobrau pa ni bistvene razlike. Sumim bencinsko pumpo, da ne da dost pritiska, ker kokr jaz vem, more bit okol 3 bara pr 16v, bom med tednom sou k mehankarju, bomo zmerl, pa tut tep priporocam predn kej menjavas da zmers pritisk na dovodni cevi. Lahko je pa tut bencinski filtr zamasen.
dete: poglej si temo v stylingu,kjer je birkoff opisal kako je zrihtal stevec,ker s temi zarnicami ne bos dobil zeljenega enakomernega efekta osvetlitve 
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
@y3rn3y: tocno tako sm tud jest naredu, s fleksom odbrusu, da je ravna in rahlo mat-sej morem rect, da slika ne kaze cist realne slike (ni tako slabo kot je vidt); ampak ker sm pac zelo pedantn, bi rad zrihtou, tako da bo kot je treba-u nulo
@BeaM_X: bom ta tedn; kaj je pa lahko narobe
mozno, da se ja kaksna soba zamasila 
@BeaM_X: bom ta tedn; kaj je pa lahko narobe