lepota iz zunanje strani....scrat napisal/-a:a ma tale reza na haubi se kaksno funkcijo pri tebi ali samo za lepoto?
Twingo l.?? - BlackWind (str. 25) update
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
saj jo ima....zajema zrak za ventilacijo v kabiniscrat napisal/-a:Kul. Zakaj pa nima se funkcije?
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
mal nazaj slike poglej noscrat napisal/-a:Ja kokr jst vidm na sliki ni nobene lukne??? Al se pa ne vidi...
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
vemvesolc napisal/-a:Ben a ti lah sam neki predlagam...dej dol une racing trakove na varnostnih pasovih, ker zdej pa res cist nc ne pasejo v podobo avta. Sam predlog, brez zamere
ampak je rdeca nit od pokrova motorja, celjusti, trakov zadaj na polici enga pliskota in bobnov
lp
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
ja ne sej drgac res ze mal cesko zgledajo une gobice na pasuvesolc napisal/-a:aja po pa ql...zgelda sm zgresu rdeco nit-dobesednone drgac pa ql twingic, pa cestitke za prvedva pokala letos
pa neglede na konkurenco pa to, jebi ga...zmagov si
ja sj v mojih kategorijah je blo se najvec konkurence hehe
no sj upam da jo bo naprej vec
ja pravjo al za milimeter al za kilometer pac zmaga je zmaga
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
ewo da se jaz povem svoje mnenje avto sm ze parkrat vidu na fotkah pa se mi ni zdel nc posebnga tko samo uceri sm ga pa vidu u zivo tm pr merkurju in moram rect da sm biu cist presenecen u zivo zgleda velik bols res pohvale dere se tud dobr pa stegne ga tud dobr
u glavnm z moje strani same pohvale
bravo 
tnx n33yoN33YO napisal/-a:ewo da se jaz povem svoje mnenje avto sm ze parkrat vidu na fotkah pa se mi ni zdel nc posebnga tko samo uceri sm ga pa vidu u zivo tm pr merkurju in moram rect da sm biu cist presenecen u zivo zgleda velik bols res pohvale dere se tud dobr pa stegne ga tud dobru glavnm z moje strani same pohvale
bravo
naslednjic pa pomahej...ce bos zravn avta stal da bi mogoce pogruntal kdo si
lp
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si