Aja se to: za tiste ki ne vedo: to je clio B2
Iz oranzne v modro

Chip

Kaj nedovoljeno-ne razumem?MasTTer napisal/-a:Chip.. ubistvu se da zamenjati vse org. oranzne lucke za te modre ledice?
Recimo to kaj si dal, za pomik stekla, pod radijem za stelanje temeprature, hitrosti, klime itd. ali je to nedovoljeno?
Ja,tako je: razdiral sem ze display pri novi Laguni: spodaj pod diplaxem so bele smd led diode.S tem dolocis osvetlitev displaya, sam se vedno so pri cliu segmenti oranzni-jebiga-edino ce zamenjas display-mal tezkahabbke napisal/-a:Kwa pa je s tiso LCD uro, se da postimat osvetlitev v modro? Ker gre pomojem za smd ledice
Tudi folija je-sam jo je na easy ven vzet -saj pri Laguni.Tam je bela.Backlight ni blema,problem je v segmentih displaya-laguna ma v redu-pa sivo-crne-jaz mam oranzne-pri meganu pa ne vem-a so oranzni ?habbke napisal/-a:Sej sam to mene mori, ker bi si jest ze zdavnaj vse zamenu v modro, sam ta smrdliva ura![]()
![]()
![]()
![]()
A poj ni sanse jo v modro vrzt? A je slucajno kaka folija za LCDjem?
Jaz sem uporabil 3mm za stikala: pri starejsih modelih je vse skupaj lazje-pri teh novih modelih je pa k...Bojci napisal/-a:Chip...to izgleda zelo ql...bom se jaz probal enkrat to naredit..
Povej mi, kaksne modre ledice mi ti lahko recimo nabavis...ker bi jih nekaj od tebe vzel. Kaksne variante vse imas? Mislim glede uporabe v notranjosti za stikala in za zunanjo uporabo...