Clio 1.5 dCi by bWc...nove luci - zadej..str.13

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
blackwolfcar
Kraj: Ig

Odgovor Napisal/-a blackwolfcar »

Evo tukaj je se malo tisti obljubljenih "boljsih" slikic, kjer ima avtek temne sipce. :smt008

Dons sm mu pa se zamenjal H7 zarnice 8) z tistimi iz A3M-a, k bl belo svetijo in morm reci, da res lepo (bl belo) svetijo. Upam samo, da bodo tudi vsaj nekaj casa drzale....

Slika

Slika

Slika

kmalu spet kaj novega....

No pa se eno pitanje....razmisljam, da bi dal samo nastavek na izpuh. Enega taksnega bl ovalnega (ne okroglega). Pa ne da bi kaj rezal odbijac. Kaj mislite...bi zgledalo... se pa dobijo prav za cliota sam jih zdej cakam...
Perfect Match!!!
Extreme
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a Extreme »

1A clio! Nice 8) 8)
Slika
Slika
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

kake luci mas to? Kolko cena ? H4?
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
blackwolfcar

Mam H7 (dobijo se tudi H4). Cena 19Eur..A3M...neke kitajske crke gor. Super White Halogen Bulb..
Perfect Match!!!
obi
Kraj: medvoški štajerc

Odgovor Napisal/-a obi »

car okrogu ror gor pa gasa ce ces ti pa se majstra dam ko to dela po narocilu pa pocni :wink:
Štrom for wife, UPS for life.
Uporabniški avatar
MaTe0

Slika

a take? al take:
Slika

a so 55w ? :) mas mogoce kako sliko od blizu? zaenkrat sam kopujem v intersparu tiste, drziju kr vredu, svetijo pa kake 3 mesce kratke popolno belo potem pa zacnejo svetit rumeno pol pa crknejo. drgace bele pa kr lepo belino dajo :)
Uporabniški avatar
blackwolfcar

obi napisal/-a:car okrogu ror gor pa gasa ce ces ti pa se majstra dam ko to dela po narocilu pa pocni :wink:
mislis ror kot samo nastavek?? Ja nastavk v A3M-u me pride okol 10k. Bos prasal kolk to naredi on???
Sam res mi pa okrogu ravno ne disi? Mogoce bi gor izpadel pa cist drgac, pa bi mi bil vsec.

MaTe0...nism jih nasu na spletu, pa sm ti jih kar slikal :D! Ja so 55W, dobijo pa se tudi 100W, sm jih celo po pomoti vzel in sem jih sel zamenjati, da mi nebi skurlo kaksne parabole. Etiketa izgleda takole, zarnice k so pa not, so pa tastare...
Slika
Perfect Match!!!
Uporabniški avatar
dete
Kraj: okolica Velikih Lašč

Odgovor Napisal/-a dete »

gor dej obvezno ovalen nastavek, ker okrogu ne pase na te obline avta, ovalen bo pa strupen

sam blem je, ce mas nastavek nasvasan, ker pol ti policaji znajo morit, ker ce ga mas pa na objemkah pa ni panike, ga pred njim sam dol vrzes pa je (ni blema)

je pa res, da so uni, k se nasvasajo lepsi in precej drazji, drugac sm pa jest vidu enga tazga, ki bi pasou na tvoj (hud ovalen, sam za nasvasat) avto pri Novaku na Dolenski cesti, cena je bla pa tam ene 7k bivsih tolarjev

je pa tud varianta, da kupis unga za nasvasat, pa ga predelas na objemko
Uporabniški avatar
JaaN
Kraj: SLO - 04

Odgovor Napisal/-a JaaN »

Sem imel tocno taksne zarnice pri prejsnjem Cliu.
Ponoci (suha cesta) sveti odlicno; v dezju pa ne bos videl nicesar. :D

Clio je pa se vseeno zelo lep! :smt043
2,0 TFSI & Clio III 1.4 16v Dynamique
Uporabniški avatar
MaTe0

a pol te ko mas noter mas 55W ? kr fajn svetijo. pa tud drage niso tolk :)
Uporabniški avatar
blackwolfcar

ta Novak na Dolenki vem kje je...najbl bi bil vesel, ce bi dobil kakega lepega samo za prsraufat gor...kje, kdo, kaj videl?...mogoce kaksna slikca?? U A3Mu sm spraseval pa pridejo cez 14 dni...

JaaN..j**** ga! Za lepoto je treba tud vcasih potrpet. Pa sam sej tud zdej k so ble te navadne, po dezju ni blo glih uouuuu... :wink: :D

Pa hvala za pohvale.. :D
Perfect Match!!!
Uporabniški avatar
blackwolfcar

MaTe0 napisal/-a:a pol te ko mas noter mas 55W ? kr fajn svetijo. pa tud drage niso tolk :)
ja ja....55W. je pa gor na skatlji bilo napisan, da oddajajo svetilnost kao 100w, sam ves kako je s tem???
Perfect Match!!!
Uporabniški avatar
dete
Kraj: okolica Velikih Lašč

Odgovor Napisal/-a dete »

sej teh nastavkov je malo morje, ce se enkrat sprehodis cez halo A u BTC-ju, si jih lahko pogledas u vseh trgovinah z avtodeli, eni lepi in dragi eni bl enostavni in pocen k slama

drugac pa lep Clio, sam sm pa mnenja, da je nekako (moje mnenje) leps ce so vse sipe enako zatemnjenem ker je avto svetle barve in pol se se bolj vidi razlika v temnosti stekel-samo moje mnenje
Uporabniški avatar
blackwolfcar

dete napisal/-a:sej teh nastavkov je malo morje, ce se enkrat sprehodis cez halo A u BTC-ju, si jih lahko pogledas u vseh trgovinah z avtodeli, eni lepi in dragi eni bl enostavni in pocen k slama

drugac pa lep Clio, sam sm pa mnenja, da je nekako (moje mnenje) leps ce so vse sipe enako zatemnjenem ker je avto svetle barve in pol se se bolj vidi razlika v temnosti stekel-samo moje mnenje
spostujem vsako mnenje....je pa men kul tko k je :D No cez BTC se bom pa vsekakor sprehodil...mogoce ze takoj jutri...upam da bo kej pametnega :D. hvala ti za tole
Perfect Match!!!
obi
Kraj: medvoški štajerc

Odgovor Napisal/-a obi »

kupi takega ko ga je treba nasvastat go er tak bo mel vsaj kaj efekta, malo od zvoka. Em kar se glede cene tice pa bi mogu malo maile pogledat, vpras jutr na firm bom vedu.
Štrom for wife, UPS for life.
Odgovori