slik sedezev v avtu pa najbrz ni zaradi prevelikega navdusenja,domnevam
1993 Renault 5 Energy
ko bo vse postiman okoli sedezev pa bom se tist sliku. Trenutno imam samo voznikov sedez v avtu, ker mi je M8 vijakov zmanjkal in nisem mogu sovozniskega prsraufatLiquid napisal/-a:slik sedezev v avtu pa najbrz ni zaradi prevelikega navdusenja,domnevam
Cakam na lepo vreme in 15min prostega casa, da poslikam.
Nasledn tedn bom dal feltne ravnat, pa iskat grem sprednje vzmetenje od 5ge GTE, pa po nove diske, tko da porihtam podvozje in bremze, potem pa se nove gume in megnezijeve feltne zmontiram, pa bo
S magnezijevimi feltnami je bilo pa tako.. ..za moje pojme idelane feltne za moj avto (6Jx13 in ET15). Pred nakupom mi je bilo receno, da imajo le nekaj lepotnih napak, drugace pa naj bi bile izpravne. Ko sem dobil platisca, je bila ena malo udarjena, pa robovi so bili malenkost poviti + lepotne napake (par praskic itd). Razmak je bil 4x100, le sredinjska luknja je bila premajhna, zato sem se odpeljal do Kureta v Kamnik, da bi platisca popravil in povecal sredinsko lunkjo. Ob temeljitem ogledu pogruntava, da sta dve platisci poceni in vsa platisca so jajcasta, poleg tega se pa starega megnezija ne da lepo svasat
Mojster tudi sredinske luknje ni mogu podrejat, ker so bila platisca tako "plesala". Nakar to napisem prodajalcu, ki je bil tolk fer, da mi je vrnil denar, platisc pa ni hotel nazaj, ker jih ne potrebuje. Tako, da imam sedaj 4 magnezijeve podstavke za roze
Te jeklene feltne bom pa z notranje strani na crno prebarval, zunanja stran bo pa bela, v primeru, da mi ne bo vsec, jih se vedno lahko v srebrno pihnem... ...barval bom doma s barvami iz sprejev. Bomo vidl kako se bo obneslo...
Te jeklene feltne bom pa z notranje strani na crno prebarval, zunanja stran bo pa bela, v primeru, da mi ne bo vsec, jih se vedno lahko v srebrno pihnem... ...barval bom doma s barvami iz sprejev. Bomo vidl kako se bo obneslo...

: