itak da ni zdravo k voda direkt u alternator pride pol pa lezajcki gredo pa se kj druzga...
Clio II ph2 1.5 dCi, l.'04...polizdelki :D
Aha no super. Pa da ti ne bodo dal zascite od prejsne maske, ker moja ni pasala direkt na RS masko, sm mogu mal predelavat(svasatCliYo II napisal/-a:ja res manka tista zascita...cakam da jo dobijo na servisu k so jo pozabil not dat...oz jo niso dal kr je bla zlomlena...tko da tud to pride...
itak da ni zdravo k voda direkt u alternator pride pol pa lezajcki gredo pa se kj druzga...
no stvar je taka da sem prisel do te faze da ne vem kaj nej nardim...
zdj pa me zanima se vase mnenje...
tole so feltne ki sem jih meu do zdj na mojmu avtu

zdj pa je prisla varjanta da pridem pocen do drugih feltn
in sicer...

pa se ena od odzadi

zdej pa me zanima vase mnenje kera varjanta feltn bol sede na avto ker js se ne morm odloct ker so mi obe feltni usec sam ne morem zdej met kr 2 kompleta
mnenja...komentarji...

zdj pa me zanima se vase mnenje...
tole so feltne ki sem jih meu do zdj na mojmu avtu
zdj pa je prisla varjanta da pridem pocen do drugih feltn
in sicer...

pa se ena od odzadi

zdej pa me zanima vase mnenje kera varjanta feltn bol sede na avto ker js se ne morm odloct ker so mi obe feltni usec sam ne morem zdej met kr 2 kompleta
mnenja...komentarji...
ti bos itak ene in druge skritizeru tko k si do zdej ze use kar je na avtudete napisal/-a:jest ti bom jutr povedou, k jih bom u zivo vidu
Drugac pa hvala vsem za mnenja...js se tud nagibam k tastarim ze zarad tega k jih skor ni vidt na nobenmu avtu