caktemau k ste bl ze pr unh filtrah.WHAT,kulk kojnu,pa kaj je ksn na glavo pou al kaj.Najvec kar sm slisu da sdobu s filtram je blu 15KM pa se tu je mogu jt celotn ubrisk nanou sprogramirat,tku da ta je mau huda no.Je kr res tistu da sam tul pa je druk filing.Aja pa dobr zgleda ta clio,bo kr huda k se ga bo u uzvratnm ogledalu zagledal.
nightmare napisal/-a:caktemau k ste bl ze pr unh filtrah.WHAT,kulk kojnu,pa kaj je ksn na glavo pou al kaj.Najvec kar sm slisu da sdobu s filtram je blu 15KM pa se tu je mogu jt celotn ubrisk nanou sprogramirat,tku da ta je mau huda no.Je kr res tistu da sam tul pa je druk filing.Aja pa dobr zgleda ta clio,bo kr huda k se ga bo u uzvratnm ogledalu zagledal.
nightmare napisal/-a:caktemau k ste bl ze pr unh filtrah.WHAT,kulk kojnu,pa kaj je ksn na glavo pou al kaj.Najvec kar sm slisu da sdobu s filtram je blu 15KM pa se tu je mogu jt celotn ubrisk nanou sprogramirat,tku da ta je mau huda no.Je kr res tistu da sam tul pa je druk filing.Aja pa dobr zgleda ta clio,bo kr huda k se ga bo u uzvratnm ogledalu zagledal.
glede filtrov je bila zajebancija
ja upam sm se ze kr mau ustrasu da ksn nimajo ush cisth kle gor.LP
glede filtrov je bila zajebancija
Ne res bo dobu drug filter, brez zajebancije, je kupu od mene, sam sm meu zal sam dva komada in sta oba sla za med
vepar napisal/-a:ej model k ze lih delas, pa vidm d ti ratuje... dej ga zrihti u 3vratnga to bi bil hud podvig drgac pa svaka cast. bo kr uredu zgledalo
A da bom vsakic mogu ustat ce bom kerga hotu zadaj pelat? Ni sans, sam gumb bom pritisnu pa bo lahko vstopil
pery feltne sem pa snel 563x, ampak ko sem zdruzil odbijac pa blatnike sem delal s temi da sem linije upasal, pa jih ne dobim dol dokler odbijaca ne odrezem dol, ker ne pridem z dvigalko spodaj (razen ce skoplem jamo)
nightmare mamo poslihtano
urosr lazes!! nista sla za med, kar krepko sem mogu placat. Ce bi prej povedal da mas tako rad med ti pa lahko prinesem en kozarec medu pa sva bot
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
y3rn3y napisal/-a:
urosr lazes!! nista sla za med, kar krepko sem mogu placat. Ce bi prej povedal da mas tako rad med ti pa lahko prinesem en kozarec medu pa sva bot