Twingo l.?? - BlackWind (str. 25) update
ja ti pa si lenuh...obi napisal/-a:drgac vrei, samo al se meni zdi al so reze zadovod zraka dol zaprte in ce so zakaj.
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
ja ce bi imel kaksnega bi ze ene 2 prodaly3rn3y napisal/-a:Dobr si zrihto tole s pokrovom![]()
Ceprav tista rdeca men osebno zgleda kr tk mal pospricana, bols bi blo da bi sam une 4i izbokline ble rdece
P.s. lahk zrihtas se kak tak pokrov
cena novega je cca 60eur na servisu...dobil sem malo rabljenega za 40eur, sem pa ze dal idejo nekaj ljudem
ja rdeca je res tako kot si reku malo naspricana...v tem je fora
saj pravim zobe mogoce enkrat v srebrno pa bo se lepse zgedal
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
ok noobi napisal/-a:ma sej vidim da so odprte od zunaj zam od znotraj mi zgledajo kot da bi ble dol zaprte. Pa nisem lenuh tok da ves
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
ne neDragR napisal/-a:In kar direkt je na twingota pasal pokrov od vel satisa? Verjetno je bilo potrebno kej predelaveDrugace pa res lepo zgleda, dobis obcutek da je pod pokrovom zverina
ni kar direkt pasal gor
drugac pa je res kot ulit
RS-sport
ja tko so meni rekli da je od velsatisa...lahko da je tudi od lagune newem86-4PJ napisal/-a:ja men je p reku blackwind da je od vel satisa
lp
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
zakaj je tisti rdec flek na sredini?BlackWind napisal/-a: zdj pa kot ze videno:
![]()
a je licar drzal pistolo pred pokrovom in po nesreci kihnil?
cudno in cesko izpade
ce se ti ze gre da pase k rdeci klemi in nalepki na akumulatorju, bi moral samo tiste 4 trikotne rece pobarvati
ce ze das barvo moras gledati da tja pase, da se z necem ujema
in ker predvidevam da bos akumulator pokril s kaksnim pokrovom, cep za olje pa tudi ne bo vec rdec, rdeca na pokrov ne pase.....edino ce se kaksen vecji kos plastike rdece pobarvas (samo nikar tako kot je zdaj pokrov
pisem zato ker ima potencial da se lepse izpade, ce bi bilo ze v osnovi grdo bi bil modro tiho
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC