Hvala!
Vleka vozila
Vleka vozila
Torej danes sem imel neljub dogodek. Zapeljal sem pravokotno iz glavne ceste na stransko iz majhno hitrostjo in mi je odneslo rit pri avtomobilu. (cesta je mogla biti mastna, ker sem peljal ze z mnogo vecjo hitrostjo in tudi rocno, pa je bilo vedno vse bp). Takoj bremza volan... vendar je sel prednji konec cez spluzen sneg ob robu na travnik (cca 1 meter nizji od ceste), zadnja kolesa sta pa ostala na cesti. In to slab meter od edinega znaka v temu kriziscu
In ker sem nasedel na sneg, na travniku je bilo blato, sneg, voda...in jaz letne gume z bolj malo profila sem zagazil. Ustavil se je en traktor in seveda brez ketne in spage
Rikverc ni slo za noben denar, torej gremo naprej pod cesto na razmocen snezen travnik. Cca 20 metrov me je uspesno porival, nato se je pa ustavilo. K sreci se je se en iz kombijem ustavil in prisel na pomoc, in sta me rinla ene 60 metrov po travniku. Uspesno sem prisel na glavno cesto z mukami, nato pa naprej po jajcih. Torej ko sem pa doma pral avto - ni blo delcka pleha, kjer nebi bilo blata, sem ugotavljal kam bi privezal spago ali ketno, ce bi me bilo potrebno ven potegnit. A glej ga zlomka nicesar nisem nasel
Torej moje vprasanje je: kam se v takem primeru namesti vrv ali ketna???
Hvala!
Hvala!
jah nwm kje majo tanovi... po vsej logiki naj bi mel zadaj nekje pri rezervni gumi...saj jaz imam tako pri meganu... nekateri imajo pa tudi pod predno haubo in sicer na desni strani pri vetrobranskem steklu zravn dvigalke...to je dobr vedt kje mas!Nicc0 napisal/-a:samo kje pa je tisto za prisraufat? (tisti vijak) sem pri kolegici skoraj znorel ker nisem najdo tega
to je tokljukec_ napisal/-a:No jaz imam istega Cliot-a in na odbijacu imas pokrovcek, ki ga z izvijacem "pajsnes" iz lezisca in potem pod odbijacem zagledac navojno matico in v tisti del privijacis kavelj, ki je pri rezerni gumi zraven dvigalke in kljuca za kolesa