Moja ventilarca

Kotiček renojevih starodobnikov
BeaM_X
Kraj: Kransterdam

Odgovor Napisal/-a BeaM_X »

DragR mors u zakup uzet da ta bela19 je mela drug menjalnik,test pa bo sam lep vreme mormo pocakat.
Slika
Uporabniški avatar
dete
Kraj: okolica Velikih Lašč

Odgovor Napisal/-a dete »

se pridruzim na testu :wink:
Uporabniški avatar
DragR

Odgovor Napisal/-a DragR »

BeaM_X napisal/-a:DragR mors u zakup uzet da ta bela19 je mela drug menjalnik.
Ma ja sej vrjetn je to ja. Prevec sem pricakvou od avta pa sm bil pol rahlo razocaran... :?
Slika
Uporabniški avatar
DragR

Dete, ti bos poletel mimo, to je sto posto :a2_grinn
Slika
Uporabniški avatar
dete
Kraj: okolica Velikih Lašč

Odgovor Napisal/-a dete »

zdej ne vec, k me mau jebe :(
Uporabniški avatar
DragR

Spet update. Tokrat nezazeljen :mad: Isti dan ko sem avto zrihtal se mi je ze pokvaril, to ni res... Zato me zanima kaksno strokovno mnenje kaj bi lahko bilo. Uglavnem na hitro sem speljal in ko sem presaltal u drugo je nekaj zaruzilo u menjalniku al tam nekje in od takrat nimam vec prenosa na kolesa :cry:
Kaj bi lahko bilo? Nekaj dejstev: Salta se normalno v vse prestave, vendar tudi ko avto laufa se salta normalno brez kuplnge z manjsim prizvokom nekje u motorju. Kaze kot kuplenga ne? Vendar ne verjamem ker prvic naj bi bila ravnokar menjana in drugic, ko pohodis gas u prestavi se stevec za kilometre premakne, avto pa obstoji na mestu. Torej kuplnga ocitno dela al kako? Ko bi vsaj bila polosovina, vendar mi je cudno, da se normalno salta, tut ko je avto vzgan brez kuplnge... Zelo bi bil vesel kaksnega strokovnega mnenja preden se lotim kej podirat ce ni polosovina...
Slika
Uporabniški avatar
R19
Kraj: Sentjur / Celju

Odgovor Napisal/-a R19 »

Pametnejsi popusti :idea:
Uporabniški avatar
pery
Kraj: cerknica

Odgovor Napisal/-a pery »

frend je meu skor isto situacijo.menjalnik se je saltu normalno v brzine,sam spelat se pa ni dalo...razlog za to je biu diferencial.tko da je mogu menjat diferencial,zdej je ql...
Slika Slika
Uporabniški avatar
Nicc0

Odgovor Napisal/-a Nicc0 »

tut jas bi se strinjal s tem da je sou diferencial ker te ti normalno dela kuplunga pol skoraj da tole dela ne in hitroste se dvigne avto pa ostane na miru se pravi diferencial, naj nekdo se potrdi to :D

Lp, Nicc0
Uporabniški avatar
DragR

Kaj pol polosovina? Al kaj? No, ce je to ju3 sporocim bom avto dvignil pa da vidim...
Slika
Uporabniški avatar
Nicc0

ja jas sem menjal polosovino in niso bili isti znaki ker pri polosovini mi je volan ter menjalnik skoz pajtlalo ostalo je delalo normalo. tako da je to diferencial po moje sporoci ju3 ;)
Uporabniški avatar
Devilll
Kraj: Vinorodna dežela Bizeljsko...

Odgovor Napisal/-a Devilll »

diferencial
While the clouds above prepare to destroy....
Uporabniški avatar
privatnik
Kraj: CE

Odgovor Napisal/-a privatnik »

polos sigurno ni edin ce ti jo je napol zlomlo. Najverjetneje je nekaj v menjalniku, najverjetneje na diferencialo, ceprav se mi zdi cudno da ti stevec kaze hitrost. Probaj sneti uno polos ven ko je v menjalniku, ko je na njej manseta s semeringom. Tam odsraufas 3 sraufe (seveda mores prej absenkl -pesto dol vzet) in gre potem ven iz menjalnika. Pa poglej ce se kaj vidi ker tam je tak splint ki ga vcasih odnese.
Uporabniški avatar
DragR

privatnik napisal/-a:polos sigurno ni edin ce ti jo je napol zlomlo. Najverjetneje je nekaj v menjalniku, najverjetneje na diferencialo, ceprav se mi zdi cudno da ti stevec kaze hitrost. Probaj sneti uno polos ven ko je v menjalniku, ko je na njej manseta s semeringom. Tam odsraufas 3 sraufe (seveda mores prej absenkl -pesto dol vzet) in gre potem ven iz menjalnika. Pa poglej ce se kaj vidi ker tam je tak splint ki ga vcasih odnese.
Ja na sreco je varovalko odneslo, jaz sem vesel, da skacem do stropa da ni treba menjalnika dol tlact :D :D :D :D
Taki 2 varovalki prideta in sti odleteli, sem uprasal mehanika, pravi da bi bilo dobro se nekaj predelati da bi varovalka bolje stala not kot original, ker da je original slabo narejeno in kar je pri takih menjalnikih vec kot 100konjev je nevarnost da ti odnese ce prevc grobo vozis. No u glavnem ju3 na reno servis zadevo narocit, po bom pa se videl al bom samo gor zmontiral al bom se kaj predeloval :)
Slika
Uporabniški avatar
Nicc0

:smt025 :smt025 :smt025
Odgovori