tocno takotrance0 napisal/-a:Ja, glede na to, da so te slike iz produkcijske GT verzije in je v njih jasno viden le 5-stopenjski menjalnik, izgleda, da 6-stopenjski menjalnik ne bo serijski...
2007 Renault Twingo II (Facelift 2011 stran 86)
Tjah, za osnovne modele, ki se bodo sicer najvec tudi prodajali, sem preprican, da ne bodo dragi. Samo, ce bi se GT-ja dalo dobiti recimo za 2.7 mio nekdanjih SIT-ov, se pravi za 1 mio vec, kot naj bi stal osnovni model, potem lahko recem, da je cena se primerna, ce bo GT vseboval skoraj vso mozno opremo(celotni audio sistem, parking senzorji, dezni senzorji, ABS+EBD, 4 airbagi,...).
Don`t worry, be happy:)
lepo si povedal ja -> CE bo vseboval!!!trance0 napisal/-a:Tjah, za osnovne modele, ki se bodo sicer najvec tudi prodajali, sem preprican, da ne bodo dragi. Samo, ce bi se GT-ja dalo dobiti recimo za 2.7 mio nekdanjih SIT-ov, se pravi za 1 mio vec, kot naj bi stal osnovni model, potem lahko recem, da je cena se primerna, ce bo GT vseboval skoraj vso mozno opremo(celotni audio sistem, parking senzorji, dezni senzorji, ABS+EBD, 4 airbagi,...).
Če nimam prav naj me nekdo popravi ali izbri?°e moj post!!!