jan21 napisal/-a:ne sploh ni velika poraba.en let ga mam pa ga veckrat tisim pa mi je najvec kazal 7.3 povprecne porabe(trenutne mi pa velik kaze ) .normalne voznje pa tm od 6.5 do 7.tok mi kaze.in tud ce grem racunat sam, pridem na to cifro,tko da igracka ne pije velik za tak motor.
iz kje pa si ti lagun?
am to so mi strihnil na servisu tm k sm kupu avto...poznam jih tm pa so mi zaston naredl.
Kaksna voznja pa?
Jaz imam na nasem 9.4L povprecje (mestna voznja), najvecje povprecje je bilo 13L/100km (Lj-Portoroz-Lj), kar se mi zdi veliko. Ce ga vozi mama je pa zadnjih 250L povprecje 8,3L (samo mestna voznja). Pod 8L ni bilo nikoli. Si mogoce kaj gledal kaksna je naprimer trenutna v 5. prestavi in gas do konca? Pri nasemu je 16.8-17L.
Zelo lep strojcek....lepa barva.....nasploh ko iz skatlice.
Kako ti je pa pobarvu letvice pa vse ostalo......si kupu posebne letvice za strihanje al ti je kr tiste navadne prebarvu?
jan21 napisal/-a:se strinjam s tabo.nemogoce da bi slo cez 8l sam pac eni ne verjamejo tega tud jst k sm ga kupu nism verjel a k ga mam zdej je res avto carski:D
Trenutna pri 200 je res velika to isto pri men....sam povprecna pa ne gre cez 8.
Po klancku dol k sm se pelu 207kmH mi je kazal 15l sam to je vse od vrtljajev tko k je reku Bones
Lep Clio. Res mu dober pasejo letvice. Kr naprej se tko lepo skrb za njega, pa ma tale avtek se zlo lepo prihodnost
Kar se pa porabe tice... Moj 1,6 16V (112 KM) z avtomatskim menjalnikom in ne glih aerodinamicno obliko (R Modus) pije v povprecju 7,1-7,4 l/100 km, kar se mi zdi zelo malo za tak motor in v mojem primeru se menjalnik.
Pa ni vazno pri porabi a si hiter al "pocasen" voznik, ampak kako delas z gasom in (posledicno) z obrati, tko ko sta rekla moja predhodnika.
king_m napisal/-a:Lep Clio. Res mu dober pasejo letvice. Kr naprej se tko lepo skrb za njega, pa ma tale avtek se zlo lepo prihodnost
Kar se pa porabe tice... Moj 1,6 16V (112 KM) z avtomatskim menjalnikom in ne glih aerodinamicno obliko (R Modus) pije v povprecju 7,1-7,4 l/100 km (z zadnjim tankom mam povprecje celo 6,8 l/100 km), kar se mi zdi zelo malo za tak motor in v mojem primeru se menjalnik.
Pa ni vazno pri porabi a si hiter al "pocasen" voznik, ampak kako delas z gasom in (posledicno) z obrati, tko ko sta rekla moja predhodnika.