Bo drzaloR5Gt turbo napisal/-a:V nedeljo si bil v Rock n rollu anedesm te vidu k si se odpelu.
Moj CLIO III ( Feltne na avtu :) )
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
niceclioIII napisal/-a:Ja gume bodo predpisane dimenzije, se pravi 215/35ZR18 in sicer Dunlop SP Sport Maxx!clio_dizel napisal/-a:katere gume pa si izbral?
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
Ja so Dunlop SP Sport Maxx
Po vseh testih ki sem jih prebral, je bilo zraven napisano zelo tiha! In to je bilo se posebej izpostavljeno! Glasna je bila oz. je 9000 ki je v smrekco, ampak napram F1 se vedno tiha!
Povprasal sem nekaj ljudi, ki jih imajo namontirane in so v glavnem zelo zadovoljni z njo, da se zelo dobro obnese na suhem in da je tudi tiha!
Glasnost pnevmatike mene zelo moti in zato sem tudi proti "smrekci", ker vsake ki sem jih imel so bile glasne, se posebej so me razocarale F1!
Upam da se bodo dobro obnesle! Po testih je bila vedno zelo dobro ocenjena in jo povsod zelo priporocajo!
Bomo pa vidl ko bo zmontirano kako se zares obnese!
http://www.dunlop-tires.com/dunlop_sisl ... ts/summer/
Po vseh testih ki sem jih prebral, je bilo zraven napisano zelo tiha! In to je bilo se posebej izpostavljeno! Glasna je bila oz. je 9000 ki je v smrekco, ampak napram F1 se vedno tiha!
Povprasal sem nekaj ljudi, ki jih imajo namontirane in so v glavnem zelo zadovoljni z njo, da se zelo dobro obnese na suhem in da je tudi tiha!
Glasnost pnevmatike mene zelo moti in zato sem tudi proti "smrekci", ker vsake ki sem jih imel so bile glasne, se posebej so me razocarale F1!
Upam da se bodo dobro obnesle! Po testih je bila vedno zelo dobro ocenjena in jo povsod zelo priporocajo!
Bomo pa vidl ko bo zmontirano kako se zares obnese!
http://www.dunlop-tires.com/dunlop_sisl ... ts/summer/
Renault Clio III Dynamic Luxe 1.6 16V
Renault Clio III RS 197
Renault Clio III RS 197
Sokol napisal/-a:Zelo dobra guma jo imam na meganu (dimenzija 235/ 40 /18 .V suhem in mokrem se zelo dobro obnese, tudi ko vozis na limitu ni nepredviljiva.Postane pa dokaj glasna ko gre proti koncu!!!Recmo ko ima se nekje 3-4 mm.
Pri tvojem avtu se opazi razlika med dobro in slabo gumo!
Roko na srce, pri moji motorizaciji se kaksne obcutne razlike ne cuti med eno in drugo! In tudi do 3mm ne bomo prsli z mojo motorizacijo in mojim nacinom voznje
Drugace pa je Dunlop predstavil novo najzmogljivejso varjanto gume, razred visje na Sport Maxx-om in naj bi segala v visji razred kot pa Ultra High Performance gume!
Imenuje se Dunlop SP Sport Maxx GT in naj bi bila brutalno dobra! Razvita je bila posebno za zelo zmogljive avte in je ce se ne motim najmanjsa dimenzija 235/45(40)ZR17
Renault Clio III RS 197
Renault Clio III RS 197
Sedaj moram pa samo pocakat da gospodje z LPP-ja posljejo nazaj moj homolomo kartoncek z vpisanimi fedri da se lahko ponovno prijavim za gume vpisat!
Katere papirje potrebujem za homologacijo?
- TuV
- homologacijo
- montirane feltne na avtu
pa prometno verjetno a ne?
Katere papirje potrebujem za homologacijo?
- TuV
- homologacijo
- montirane feltne na avtu
pa prometno verjetno a ne?
Renault Clio III RS 197
Renault Clio III RS 197