Twingo l.?? - BlackWind (str. 25) update
ja kle sm se mal ustelrok46 napisal/-a:ampk res ... mas zlate al kaksne??pery napisal/-a:feltne z gumami 1.4k eur???wtf?![]()
za tak denar bi se twingec na 19 peljal
ali pa sem se celo prejsne stel
no sj ni vazn...pustmo kalkulacije pol glava boli
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
No, ker sem lih naletel na eno slikco, sem se spomnil na tvoj "crni veter" in bi ti podal sam en predlog. Ce bos kdaj menjal feltne, bi jaz na tvojem mestu dal nekaj takega. Ce se ze spilas clean look potem naj bo kak treba
Nekaj na ta nacin sem mislu, recimo 8x14" (na blef sem reku)

Drugace pa tvoj twingo rules
LP

Drugace pa tvoj twingo rules
LP
hvalaKiko napisal/-a:No, ker sem lih naletel na eno slikco, sem se spomnil na tvoj "crni veter" in bi ti podal sam en predlog. Ce bos kdaj menjal feltne, bi jaz na tvojem mestu dal nekaj takega. Ce se ze spilas clean look potem naj bo kak treba![]()
Drugace pa tvoj twingo rules![]()
LP
prodajam m3 look ogledala z smrenikom brez adapterja....kdo kupi
hvala za predlog
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
Re: Twingo BlackWind
l.p.
Imas zelo lepga twingaca nimam kaj rest.Zelo lepo je uslihtan,ni prevec nakicen tako kot nekateri drugi avti ampak glih prav,da se vidi sprememba.Res je zelo lep.Svaka cast!
l.p.ZOKY26
Imas zelo lepga twingaca nimam kaj rest.Zelo lepo je uslihtan,ni prevec nakicen tako kot nekateri drugi avti ampak glih prav,da se vidi sprememba.Res je zelo lep.Svaka cast!
l.p.ZOKY26
Zadnjič spremenil zoky26, dne 21 Mar 2007, 21:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Re: Twingo BlackWind
najbrz nisi opazil novih slik ki so na tej stranizoky26 napisal/-a: l.p.
Imas zelo lepga twingaca nimam kaj rest.Zelo lepo je uslihtan,ni prevec nakicen tako kot nekateri drugi avti ampak glih prav,da se vidi sprememba.Res je zelo lep.Svaka cast!![]()
l.p.ZOKY26
http://rk.avtomobilizem.com/renaultforu ... &start=225

od takrat ko sem temo objavil je dozivel ze nekaj sprememb
lp in hvala za pohvale
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
ll.p.
sam tale airbrush pa zaziga,ful ja cool.To si sam zamislil kak bo zgledal airbrush?Pa tist ki ti ga je narisal je tudi pravi majstor.Res zelo doer ispade tale slikca pa badlook.
l.p.ZOKY26
sam tale airbrush pa zaziga,ful ja cool.To si sam zamislil kak bo zgledal airbrush?Pa tist ki ti ga je narisal je tudi pravi majstor.Res zelo doer ispade tale slikca pa badlook.
l.p.ZOKY26
Zadnjič spremenil zoky26, dne 21 Mar 2007, 12:05, skupaj popravljeno 1 krat.
samo ena prosnja ...daj edit ta dva tvoja posta in prosim linke od slik pobrisi vmeszoky26 napisal/-a: sam tale airbrush pa zaziga,ful ja cool.To si sam zamislil kak bo zgledal airbrush?Pa tist ki ti ga je narisal je tudi pravi majstor.Res zelo doer ispade tale slikca pa badlook.
l.p.ZOKY26
btw thx seenkt
ja tako sem si zamislil, saj sem si rekel da pac renaultjev znak mora biti spredaj, ce ga ze iz sredine ven vzamem
lp
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
hvala obiobi napisal/-a:tale jacek je zmir lepsi.
evo danes je najbrz srecen dan...em jim ze poslal mejl:
http://reichhard-motorsport.com/catalog ... s_id=16755
ce bi mi poslali samo adapterje....
kaj pravite ali so enak model kot moji
http://rk.avtomobilizem.com/renaultforu ... &start=195
lp
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
Ce bi ze felne menjavu bi na tvojem mestu dal to kar je predlagu kiko in sicer schmidt TH Line so kvalitetne felne sam cena je draga za 4 felne polirane odstejes nekje 1100 Eu...
Ceneje so podobne in sicer schmidt Modern Line ali pa se ceneje so potem steffan CUP ali pa steffan EVO.... cena je nekje od 600 eu naprej sicer nepolirane....
Dimenzije pa so ti verjetn znane..
14x8, 14x9, 14x9.5, 14x10....
Ceneje so podobne in sicer schmidt Modern Line ali pa se ceneje so potem steffan CUP ali pa steffan EVO.... cena je nekje od 600 eu naprej sicer nepolirane....
Dimenzije pa so ti verjetn znane..
14x8, 14x9, 14x9.5, 14x10....
se ena zadnjih sprememb pod pokrovom motorja 
okrasni pokrov prisel iz barvanja
mogoce bi lepse izpadlo ko bom enkrat se tiste 4ri zobe na sredini pobarval v srebrno ali krom varianto...ampak za silo bo to to 

pokrovcek za olje se malo kazi motorni prostor, vendar pride gor aluminijast z rdecimi vgraviranimi crkami

tkole zgleda zmontirano

tole bo pa za avtoshowe
da me boste prepoznal ce ze kdo ne bo opazu zravn avta Renault-klub zastave 

lp
okrasni pokrov prisel iz barvanja

pokrovcek za olje se malo kazi motorni prostor, vendar pride gor aluminijast z rdecimi vgraviranimi crkami

tkole zgleda zmontirano

tole bo pa za avtoshowe

lp
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si