Zadna sipa - taljenje

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
theD3viL

Zadna sipa - taljenje

Odgovor Napisal/-a theD3viL »

Dons sneg, vse sipe zarosene, voda mi je tekla cez anteno notr (morm iz silikonom zalit pa nism mogu dons k je biu sneg) pol pa ugotovim da mi se za sipe ne dela taljenje. Ugotovu sm zakaj - na sovoznikovi strani je odlomlen oz. odleplen tist kabl kater nej bi segrevu tiste crte. Torej kaj se da nardit? Upam da ni res treba cele zadne sipe menjat?? :(
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

ja po logiki ce je sam un kabl odstopu oz pretrgan ga probi zalotat nazaj ?
Uporabniški avatar
theD3viL

ma ne ubistvu se je odlotal use skp, tista kovinca pa iz tistim skp (kokr so une crte tist material js nevem kaj je :) )
Wasabi
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Wasabi »

Lahko probas kaj ustvariti z kovinskim (prevodnim) premazom, vendar mislim, da nima pretiranih lepilnih sposobnosti. Lahko tudi poklices podjetja ki se ukvarjajo z popravilom stekel npr. karglas, mogoce ti oni popravijo.
Ass gas or grass, nobody rides 4 free!
Uporabniški avatar
privatnik
Kraj: CE

Odgovor Napisal/-a privatnik »

Lahko bi probu odlepljen/odlomljen del nazaj gor na mesto zalepit s sekundnim lepilom, pol pa bi s kakim prevodnim premazom povezu ta odlomljen del in tisto kar je na sipi tako da bi spet naredil stik.
Uporabniški avatar
theD3viL

grr..a je mogoce tista kovinca prlotana na ksno k je za uno plastiko? Bom dau dol plastiko pa vse pa pogledu k bo nehu sneg :? Hvala za info
garaža
Kraj: MB

Odgovor Napisal/-a garaža »

Je ze kasna resitev na to temo?
Tudi meni se je na laguni l.94 odtrgal konektor od stekla pa je rekel elektricar da bo potrebno menjat celo sipo!!! Ali obstaja kaka prevodne pasta ali kaj podobnega ker s spajkalnikom ne pridem zraven?
Uporabniški avatar
iztok.g
Kraj: močvirje

Odgovor Napisal/-a iztok.g »

garaza napisal/-a:Je ze kasna resitev na to temo?
Tudi meni se je na laguni l.94 odtrgal konektor od stekla pa je rekel elektricar da bo potrebno menjat celo sipo!!! Ali obstaja kaka prevodne pasta ali kaj podobnega ker s spajkalnikom ne pridem zraven?
obstaja prevodna pasta ki ima vmesan bakren prah, narejena pa na osnovi silikona ali dvokomponentnega epoksidnega lepila. Ce se prav spomnim je nekaj takega proizvajala ''Sika''. Njihov skoraj kompleten program dobis v Kalcerju, v IOC Trzin. Sam pocen pa vem da ni blo :?
VSE KAR SE DA RAZDRET, SE DA TUD NAZAJ SESTAVIT.
www.AvtoNaPlin.si
Uporabniški avatar
simonz1
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a simonz1 »

oj.

na reno servisih tudi prodajajo to prevodno tekocino k sm jo jst tut kupu 2 leti nazaj za cliota. misl da je pa bla okol 3000 bivsih jurckov.
Scenic III 1.5 dCi, 110KM

Captur II 1.5dCi, 115KM EDC
Uporabniški avatar
meganeman
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a meganeman »

Bratrancu se je na Cliu tod to odlomlo in je kupil to prevodno lepilo in nazaj zalimal pa je bla zadeva resena:).
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Slika
http://megane-forum.eu/
garaža
Kraj: MB

Odgovor Napisal/-a garaža »

Na Reanault servisu sem dobil dvokomponentno jekleno lepilo LOCTITE 3450 A&B (cat no.37406). Baje naj bi to lepilo pomagalo ampak zal se ne sme uporabljat pri temperaturi nizji od 16°C :(. Bo treba na odjugo pocakat...
Odgovori