Clio dci
Pa sej dCi je turbo, prejsna oznaka renojevih dizlov je bla dTi (prevec podobn TDI), sam niso bli neki zlo kvalitetni motorji pa so jih zamenjal z dCi, sam turbino majo pa se vseen. Tak so oziroma znajo bit tisti cip-konji realni.Yacksy napisal/-a:Cip ne da tolk moci. Nikakor ne, ce ni turbine zraven.B1 16v napisal/-a:+ cip, potem jih je pa ze okoli 130KM!![]()
Potem pa pocis dol clia 16v (1.na semaforju!
![]()
LP
Ne kupujem Dci-ja. Sam tako informativno sem hotu vedt
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
-
Gost
Jah, energy masine imajo enojni einspric...je cip bolj tak...s cipom malenkostno povecas pritisk v mesalno komoro...ni kaj efekta. Kaksna turbina bi bila zelo zelo super, takrat bi se 1.8 16V lahko pred semaforjem pustil
Sicere pa katalizator dol, ko ni tehnicnega, je ene 5 konjev.
1.4 16V spici 90 konjskega? Ja, cliaci so precej lahki, koliko vaga megan?
Sicere pa katalizator dol, ko ni tehnicnega, je ene 5 konjev.
1.4 16V spici 90 konjskega? Ja, cliaci so precej lahki, koliko vaga megan?

Kolikor je meni znano ali pac neznano, naj se 1,5dci 100 KM ne bi dalo kaj divje vec navijat, ko mi do sedaj tega se noben ni znal razlozit tudi na RSR-u ne.
Sem se pa danes odlocil za 1,5 DCI 80KM extreme in so mi ze v trgovini rekli, da ce zelim naj pripeljem cez cca 2000-3000km nazaj in da se bodo poigrali s cipom, naj bi se pa dalo navit na 104 KM in tam do 230Nm navora.
I
Sem se pa danes odlocil za 1,5 DCI 80KM extreme in so mi ze v trgovini rekli, da ce zelim naj pripeljem cez cca 2000-3000km nazaj in da se bodo poigrali s cipom, naj bi se pa dalo navit na 104 KM in tam do 230Nm navora.
I
Svojemu cliu sem povecal moc na 100 konckov in se kar pozna. cca 10 km/h pri koncni, pa v vrhniski klanc gre bol,
pa na pospeskih
baje da obstaja tudi tuning na 120 km
imam clia letnik 2002 in je bil dejansko med prvimi z 82km takrat na uradnem servisu niso vedeli nic o tuninigu temasine,
kot sedaj iz 100 na 120km
res pa je da stane 400 eu cesar pa tuning vseeno ni vreden, ker obcutek mocnejsega avtomobila zbledi po nekaj dneh,
jaz sem se odlocil zanj ker sem isto zadevo dobil za 100 eu brez racuna kar pa se mi zdi ok
pa na pospeskih
baje da obstaja tudi tuning na 120 km
imam clia letnik 2002 in je bil dejansko med prvimi z 82km takrat na uradnem servisu niso vedeli nic o tuninigu temasine,
kot sedaj iz 100 na 120km
res pa je da stane 400 eu cesar pa tuning vseeno ni vreden, ker obcutek mocnejsega avtomobila zbledi po nekaj dneh,
jaz sem se odlocil zanj ker sem isto zadevo dobil za 100 eu brez racuna kar pa se mi zdi ok