twingo-problemi z vzigom
twingo-problemi z vzigom
imam obcasen problem z vzigom twingota, kateri se ne dogaja vedno ampak le obcasno. avto je potrebno nekaj casa verglat cca 5 sekund da vzge. to se prej ni dogajalo, prej sem obrnil kljuc in motor je takoj stekel. ne vem kaj bi to bilo. drugace ni med samo voznjo nic drugace, vse ok. a je imel kdo podoben problem-hvala za odgovore.
Re: twingo-problemi z vzigom
meni se je to dogajalo ko je bil motor segret in sem ga hotel kmalu spet vzgati....
ce je problem v tem, je vlaga v senzorju (stikalu)
na servisu so ga odprli in malo scistili kontakte res naspricali z wd40....problem je bil resen
lahko pa je problem cisto drugje...akumulator...altelnator...
ce je problem v tem, je vlaga v senzorju (stikalu)
na servisu so ga odprli in malo scistili kontakte res naspricali z wd40....problem je bil resen
lahko pa je problem cisto drugje...akumulator...altelnator...
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
jah ce obraca normalno pol nima tlele akumulator pa alternator nobene veze
lohka so svecke krive, senzor na vztrajniku, razni slabo spojeni in vlazni konektorji, kabli od sveck,...
ponavad je vzrok da ce avto topel ne vzge, slabe svece (pogojno kabli), ce ti noce vzgat ob vlaznem vremenu vlaga v kontaktih, ce se nakljucno pojavla pa senzor na vztrajniku (previdno ga odsraubas in scistis necistoco in das nazaj notr)
lohka so svecke krive, senzor na vztrajniku, razni slabo spojeni in vlazni konektorji, kabli od sveck,...
ponavad je vzrok da ce avto topel ne vzge, slabe svece (pogojno kabli), ce ti noce vzgat ob vlaznem vremenu vlaga v kontaktih, ce se nakljucno pojavla pa senzor na vztrajniku (previdno ga odsraubas in scistis necistoco in das nazaj notr)
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
- killah bee
- Kraj: Ljubljana