Ventilacija Megane 2

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
Solero
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Solero »

Ce jo primerjamo se z Clio-tom II je razlika ocitna. Pa gre za rang manjsi avtomobil.

Bo pa sigurno spet razlika pri Meganu III. Ki bo verjetno imel ze 2 oz. 4 stopnejsko klimatsko napravo ter temu prirejeno prezracevanje. Pac cajti gredo naprej in mi znjim. Ze tako me cudi, da se ze pri Meganu II - PH2 niso odlocili za 2-stopenjsko klimatsko napravo. Kajti konkurenca jo ponuja.. :wink:
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

Solero napisal/-a:Ce jo primerjamo se z Clio-tom II je razlika ocitna. Pa gre za rang manjsi avtomobil.

Bo pa sigurno spet razlika pri Meganu III. Ki bo verjetno imel ze 2 oz. 4 stopnejsko klimatsko napravo ter temu prirejeno prezracevanje. Pac cajti gredo naprej in mi znjim. Ze tako me cudi, da se ze pri Meganu II - PH2 niso odlocili za 2-stopenjsko klimatsko napravo. Kajti konkurenca jo ponuja.. :wink:
Pa se ena zadeva, ko bo pri novem meganu z avt. klimo zacela zaj...t elektronika za uravnavanje pretoka zraka bo pa tema. Tukaj pri mehanski zadevi lahko se kaj sam zrihtas pri novem pa skoraj nic. Vprasanje je edino koliko cajta bo zadeva laufala tko kt more.
Upam da bodo pri meganu III. dali se display zadaj za uravnavanje temperature.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Odgovori