Padla je odlocitev! Clio RS 197 (prve slikce!!!)

Debate o vseh Renault Sport modelih (Twingo, Clio, Megane)
Odgovori
dare01
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a dare01 »

clioIII napisal/-a:Ja hvala za dobre zelje!

Kot sem obljubil, sem sel takoj preverit tlak v pnevmatikah! To je predvsem zanimalo Pancho-ta!
Tlak je bil v vseh 4 pnevmatikah 2,6 bara!

Malo sva jih spustila, ker ocetu bolj odgovarja, in sicer na 2,4!

Je pa priporocljivo, da se po priblizno 500km preveri tlak ( ker se guma malo "uleze" in je ponavadi treba malo dofilat) in pa zategnit vijake na platiscih!

Bo pa pri priblizno 1000km sigurno zrak v pnevmatikah zamenjal plin! Do takrat bo pa malo eksperimetiral kaj mu najbolj pase in pa se da se gume mal unesejo!
Preveri jih z moment kljucem! Eni zategnejo kolikor morejo potem pa feltne okrog letijo. Sem videl na eni Laguni kako jo je raztrgalo.
Uporabniški avatar
clioIII
Kraj: K r a n J

Odgovor Napisal/-a clioIII »

Ja moment kljuc moram kupit v kratkem! Ampak tu v Slo sploh ne vem kje naj gledam! V AUT se ga da dobiti ze za 20eur!

Naj bi se pa aluminijasta platisca zategovala nekje med 100-120Nm ce se ne motim! :?
Renault Clio III Dynamic Luxe 1.6 16V
Renault Clio III RS 197
dare01
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a dare01 »

clioIII napisal/-a:Ja moment kljuc moram kupit v kratkem! Ampak tu v Slo sploh ne vem kje naj gledam! V AUT se ga da dobiti ze za 20eur!

Naj bi se pa aluminijasta platisca zategovala nekje med 100-120Nm ce se ne motim! :?
Sem ga videl v Baumaxu v Lj. je pa okrog 25eur.
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

sem jaz v austriji kupil nekaj casa nazaj za 20 eur pa momenti ne funkcionirajo...ne vem, kaj je narobe. :?
Slika
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Bojci napisal/-a:sem jaz v austriji kupil nekaj casa nazaj za 20 eur pa momenti ne funkcionirajo...ne vem, kaj je narobe. :?
Mal denarja, mal muske oz. ni momentov :eating: :mrgreen:
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

lahko sraufam kolikor hocem, zmeraj je tako, kot da tega ne bi bilo...pa kak bi mi vcasih prav prisel, ker to na roko obcutek pri dolocenih sraufih ni najbolj dobro. :?
Slika
Odgovori