xenon zarometi - garancija
xenon zarometi - garancija
Torej po 1 letu je na Meganu 2 ph.2 crknila xenonska zarnica. avto je se v garanciji in pa tud Kasko ima foter. Zaj pa me zanima spada to v garancijo zamenjava ali ne?
Ce ne koliko je cena te zarnice?
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Ja, vedno se je treba prit pokazat. Tudi pri zdravniku, kajne?MaTe0 napisal/-a:mah sej je klical, pa je reko da more tja prit. Vprasam pa zato , ker je mogoce ze kdo menjaval.
sicer pa se enkrat, jaz mislim, da bi morala it notri, razen seveda ce ni zunanjih dejavnikov zaradi katerih bi crknila. Se pravi poskodb, takih in drugacnih.
Re: xenon zarometi - garancija
Najbolj da se z vozilom zapeljes na servis, da ti preverijo ce gre pod garancijoMaTe0 napisal/-a:Torej po 1 letu je na Meganu 2 ph.2 crknila xenonska zarnica. avto je se v garanciji in pa tud Kasko ima foter. Zaj pa me zanima spada to v garancijo zamenjava ali ne?
Meni je tud sla xenon zarnica pa sem bil zajet v sistemu zamenjave in je lepo sla pod garancijo
Cena zarnice za clio je pa bila 48.000 SIT oz. sedaj 200 EUR
RS-sport
oprosti, ampak tole pa jaz ne razumem kaj si hotel povedati...Solero napisal/-a:Hm.. ne vem ce gre to pod garancijo.
A pa ima vas Megane xenonke ? Kot doplacilo ste jih vzeli?
Razlika je samo v tem. Da Xenon ima spredaj na odbijacu pralne sobe. Ona z leco pa jih nima. Drugace navzven fokusa zelo identicno zgledata tudi ne opazis razlike pri teh PH2.
Kaksna z leco, mislis navaden zaromet? Ce je odgovor ja, menda loci xenon od navadne zarnice.
Ce niso bile tovarnisko vgrajene potem je pa itak neumno sploh misliti, da bi garancija placala.
Govora je o Meganu II. Faza -2. MaTe0 ven o cem govorim. Ker sma debatirala ze lani,ko so kupovali avto oz. narocevali. In takrat vem,da je bilo govora o omejeni seriji Megane F1 TEAM - 1.4 motor,ce se ne motim. In ta serijsko ni imel xenon luci. Ampak te tanove z "leco". Zato ga sprasujem, ce ima ta njihov Xenon luci.
Aha. No, saj vazno da Mateo ve za kaj se greSolero napisal/-a:Govora je o Meganu II. Faza -2. MaTe0 ven o cem govorim. Ker sma debatirala ze lani,ko so kupovali avto oz. narocevali. In takrat vem,da je bilo govora o omejeni seriji Megane F1 TEAM - 1.4 motor,ce se ne motim. In ta serijsko ni imel xenon luci. Ampak te tanove z "leco". Zato ga sprasujem, ce ima ta njihov Xenon luci.
Sicer pa menda loci al so xenon al navadne. Ali pa ne
Mirjam napisal/-a:Aha. No, saj vazno da Mateo ve za kaj se greSolero napisal/-a:Govora je o Meganu II. Faza -2. MaTe0 ven o cem govorim. Ker sma debatirala ze lani,ko so kupovali avto oz. narocevali. In takrat vem,da je bilo govora o omejeni seriji Megane F1 TEAM - 1.4 motor,ce se ne motim. In ta serijsko ni imel xenon luci. Ampak te tanove z "leco". Zato ga sprasujem, ce ima ta njihov Xenon luci.![]()
Sicer pa menda loci al so xenon al navadne. Ali pa ne
Marsikdo ne loci..
Se je zmeno foter in gre ju3 tja. Porocam kaj bodo storili. In res je solero ma prav. So samo lece zadaj pa je zarnica katera pride vseeno se 20k.
Sem se narobe izrazil, ceprav tud sam sem mislil da ima ta megane xenon kateri so vsi govorili da je v tem razlika je pa samo leca.
Hvala solero. Spodnje so xenon ja ce pa nebi mel pralnih sob pa nebi locil.
Sem se narobe izrazil, ceprav tud sam sem mislil da ima ta megane xenon kateri so vsi govorili da je v tem razlika je pa samo leca.
Hvala solero. Spodnje so xenon ja ce pa nebi mel pralnih sob pa nebi locil.
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v