F7P injektorji zeleni vs rumeni
F7P injektorji zeleni vs rumeni
Na 16ventilarcah najdemo dvoje razlicne injektorje,eni so rumeni drugi pa zeleni,kokr sm do zdaj zvedu barva oznacuje koliko pretoka imajo, a zna kdo kaj vec povedati?

Sam sem pa razmisljal da ce so drugi injektorji lahko da je tudi racunalnik drugace programiran, ker mozno da bi pol z manj bencina bila preboga mesanca.
Ce bo preboga mesanca bo pa lambda to javila racunalniku in bo ta bolj odprl injektorje (za dalj casa), al se motim ? Pa lahko da bos na istem.
Kaj si rekel da je lambda na tvojem ze malo bolj slaba ? Probaj to zamenjat z novo, ker s staranjem malo zgubi na odzivnosti in si kasnej gor pride da je prebogata mesanca.
Ce bo preboga mesanca bo pa lambda to javila racunalniku in bo ta bolj odprl injektorje (za dalj casa), al se motim ? Pa lahko da bos na istem.
Kaj si rekel da je lambda na tvojem ze malo bolj slaba ? Probaj to zamenjat z novo, ker s staranjem malo zgubi na odzivnosti in si kasnej gor pride da je prebogata mesanca.
Menda se nekaj malega na porabi pozna z drugimi injektorji(iskusnje kolega) Ja kar se pa moje lambde tice je pa idina stvar ki jo vem je to da dela. mogoce bi Killah kej vec vedu?
Drugace je pa tvoja teorija cisto logicna Privatnik, ma bo cajt pokazu, drug mesec k se bo delal na avtu, bomo se to sprot pomenal pa mal stestiral.
Sam kje bi dobil te karakteristike injektorjev?
Drugace je pa tvoja teorija cisto logicna Privatnik, ma bo cajt pokazu, drug mesec k se bo delal na avtu, bomo se to sprot pomenal pa mal stestiral.
Sam kje bi dobil te karakteristike injektorjev?

na deset. Kuk t pa zdej kur? ma kasnu ekonomicnu,ce t nekur ola pol sam tisc sej zatu pa je tak auto,sej prou smesn zgleda ce se z ventilarjam pocas vozs.Men je prejsn kuru 10 pa ce sm vozu pocas al pa hitr,sam sm se bl zadrzvou k drgac je biu kmal zadn konc cist crn.Kar se pa kompa tice pa pomoje res nemore kr use skp pasat.Soba je soba kuk bo odprta pa racunalnik regulira
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Ne bol drzalo da je injektor injektor, ker se razlikujejo po pretoku (po barvah) racunalnik pa regulira koliko casa je odprt injektor, se pravi bo injektor z manjsim pretokom v istem casu vbrizgal manj bencina. Seveda pa je druga stvar pol povratna informacija, ki jo dobi iz lambde, in pol glede na tist podatek uravnava cas odprtosti injektorja.
-
etore
ma poraba pri meni ni tko kritica jo mam trenutno 11 do 11.5, res pa dam mam ta trenutek gor gume 215niskoprofilne,pa ni katalizatorja(sam to nima veze) al mam pa tolk tesko nogo sej ga kr lepo drgac vozm(kar se tice tistih 20km na dan),sam pohodt ga morm pa usak dan za ksno minutko da se vrtri tm ukol 6k rpm. Z enmu tankam naredim 450-500km,mal pa tud BC laze pri povprecni porabi.
Ma bo treba jet za ene dve ure jet na avtocesto, tm pa res loh rec da mal kur.
Ma bo treba jet za ene dve ure jet na avtocesto, tm pa res loh rec da mal kur.
Zadnjič spremenil BeaM_X, dne 12 Mar 2007, 22:59, skupaj popravljeno 2 krat.