Tak stresni spoiler ima pa ena navadna zelena 19ka z MB registrskimi, ki se voz po LJ, najveckrat vidm v BTCju, kjer puca avto
R19 16V by BeaM_X
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Ja navs verjev da sm to tud sam pomislu,ampak je problem da se zna zgodit da bi ble tapete lisaste
,ampak to se da tud na enih drugih probat(se doma se valajo ene od 5vratnega modela) kaj nej storim z ustalo sivo plastiko ki bi se tepla oz istopala, bi blo treba tud to postrihat sam nevem kolk je kej obstojno, bi blo treba y3rn3ya prasat.
Sliko tiste tazelene bi blo pa fajn vidt,jest to se ni nikjer nism vidu kot pa na na kolegovi 19tici, to je u bistvu od polota predelan spojler,pa mi res dobr zgleda
Sliko tiste tazelene bi blo pa fajn vidt,jest to se ni nikjer nism vidu kot pa na na kolegovi 19tici, to je u bistvu od polota predelan spojler,pa mi res dobr zgleda
- killah bee
Tlele je par slik ta spomladanskih.

Ena slikca k se vid,mal skode pa inprovizacije,drugace mam pa ze narocen nov odbijac

sm si mal casa uzel in sm spoliral pokrov ventilov,ki caka na montazo

Se skoz mi ni ratal najti police zadnje od 16v tko da tale tepih mal pozivi zadevo

Na mojo zalost stresni spojler pride sele cez 14dni in nato gre sele v obdelavo,tko da se bom kr nacakov.
Cez en tedn gre avto na strihanje(mo vidl al bo cev al sam ta nujno) pa se podn se bo zascitu.
Planov mam cez glavo, upam da bo cas dopuscov cim vec uresnicit.
Ja pa ze en mesec ni blo nobene okvare,tko da zgleda da mehankarijo smo ustimal
lp matej

Ena slikca k se vid,mal skode pa inprovizacije,drugace mam pa ze narocen nov odbijac

sm si mal casa uzel in sm spoliral pokrov ventilov,ki caka na montazo

Se skoz mi ni ratal najti police zadnje od 16v tko da tale tepih mal pozivi zadevo

Na mojo zalost stresni spojler pride sele cez 14dni in nato gre sele v obdelavo,tko da se bom kr nacakov.
Cez en tedn gre avto na strihanje(mo vidl al bo cev al sam ta nujno) pa se podn se bo zascitu.
Planov mam cez glavo, upam da bo cas dopuscov cim vec uresnicit.
Ja pa ze en mesec ni blo nobene okvare,tko da zgleda da mehankarijo smo ustimal
lp matej

Jest iscem polico v enem kosu brez luken,ampak ce imas doma polico crno in da ma lukne za ovalce drugace v uredu stanju , bi biv pa tud cist vesev, bomo pa dal not ovalce
.
Sam da nav tko kot mi je Urosr izvedu, sva bla zmenena za polico. Ko sm vidu polico sm se sam smejat zacev, prvic siva polica pa komadn kuza plisast naliman, bemu uros
Sam da nav tko kot mi je Urosr izvedu, sva bla zmenena za polico. Ko sm vidu polico sm se sam smejat zacev, prvic siva polica pa komadn kuza plisast naliman, bemu uros

- killah bee
l.p.BeaM_X napisal/-a:Hvala Hvala za lepe zelje,
varjanta B pravte
kako pa ta varjanta A zgleda
http://beamx.moj-album.com/slika/211029 ... o_eNj.jpg/#
a poj pravte da moje bivse dekle ne zgleda dobr![]()
![]()
http://beamx.moj-album.com/album/2144261/?os=2773664
bo za enkat kr varjanta reno znak ostala,to pali![]()
ja usneni zici so ze not, amak voznikov pa se ni
ja klimo mam uriginalno sam je v 1.4 energie tko da kompresor ne pase,drgac pa naknadno klimo iz avta v avto prestavt je lazi, ker ma uriginalna uso instalacijo dobesedno integriran
aja avto je dobr uhranjen, ker se drugace nebi zajebavov s tvarmi ki se jim rece luksuz
slikce pridejo sam da se ostale z mobitela dol spravm
lp
Ce hoces vgraditi original klimo se bos kar precej namatru z delom.Dobiti moras drugo servo pumpo za volan(elektro servo pumpa),ki pride na menjalnik prisraufana,druge cevi za servo,orginal od 16v-ja klima kompresor,napeljavo za kabinski ventilator in komplet kabinski ventilator,to je taka vecja kista ko mas se eno elektroniko noter za to.Moras pa en del pozarne stene odsraufat dol tam na voznikovi strani tam ko je cinspula ,da jo bos spravil noter.Drugace pa pejt na tole stran ko majo tud slikane motorje pa bos videl kak je kaj naret skupaj.(renault19world.de)
Lep pozdrav ZOKY26
Kar se tice klime mi je situacija znana,ta sitem kako je zmontirana klima je v 19kah ki majo original klimo,obstaja pa se en sitem po domace povedano Italjanska varjanta,ki na glavni jermen pride dodatna jermenica,servo pumpa je pa namescena tm u blizini olnega filtra in z to drugo varjanto je mnogo manj dela.
Zej se moram samo odlocit ker sistem bom zmontiral,materjal imam doma,manka mi samo klima kompresor in ce se bom odlocil za originalno verzijo pa se servo pumpa. Ampak za obe varjante mam ze zmenjeno kje bom dobil dele. Trenutno imam samo en broblem ki se mu rece casovna stiska. Upam da se mi bo ratal lotit klime naslednji mesec.
Ta mesec je pa na vrsti, zasciti podvozje oz odstraniti tistega malo rje na podvozju,cleanlook zadnja vrata,menjavava obeh odbijacov ker imata oba mal lufta,nova maska in mogoce badlook(ce ma kdo kaksno fotko badlooka se priporocam) ter barvanje samo se nevem koliko.
Zej se moram samo odlocit ker sistem bom zmontiral,materjal imam doma,manka mi samo klima kompresor in ce se bom odlocil za originalno verzijo pa se servo pumpa. Ampak za obe varjante mam ze zmenjeno kje bom dobil dele. Trenutno imam samo en broblem ki se mu rece casovna stiska. Upam da se mi bo ratal lotit klime naslednji mesec.
Ta mesec je pa na vrsti, zasciti podvozje oz odstraniti tistega malo rje na podvozju,cleanlook zadnja vrata,menjavava obeh odbijacov ker imata oba mal lufta,nova maska in mogoce badlook(ce ma kdo kaksno fotko badlooka se priporocam) ter barvanje samo se nevem koliko.

Tkole mi je ratal nekak nabrat saro ki jo rabimo za spomladansko rihtanje avta ne bo na avtu use tip top,popravilo grehov svojih in od prejsnih lastnikov, uglavnem da bo tip top zunanjost. fotke so pa bl slabe(low batery) pa ni blo velik poskusov.

Tlele pa ojacevalnik antence oz antenca,k sm jo cist slucajno u bigbangu vidu,drugace pa ze en cas iskov,tko da bo sla antena dol iz avta,tole se bo pa skril pod armaturo pa upam da bo kej lovil

lp

Tlele pa ojacevalnik antence oz antenca,k sm jo cist slucajno u bigbangu vidu,drugace pa ze en cas iskov,tko da bo sla antena dol iz avta,tole se bo pa skril pod armaturo pa upam da bo kej lovil

lp
Zadnjič spremenil BeaM_X, dne 23 Mar 2007, 00:27, skupaj popravljeno 1 krat.