Moj CLIO III ( Feltne na avtu :) )
Ja upam da bodo kmalu pri meni!
Ravno danes sem dobil mail da so na poti ze iz Hamburga k meni! Upam da bodo cez teden dni ze pri meni v garazi!
Potem pa samo se gume narocit, samo da bodo gume v enem tednu tu!
Ko pa pridejo pa jih poslikam seveda!
JaaN a si ti zmontiral ze kaj?
Ravno danes sem dobil mail da so na poti ze iz Hamburga k meni! Upam da bodo cez teden dni ze pri meni v garazi!
Potem pa samo se gume narocit, samo da bodo gume v enem tednu tu!
Renault Clio III Dynamic Luxe 1.6 16V
Renault Clio III RS 197
Renault Clio III RS 197
Ze.clioIII napisal/-a:Ja upam da bodo kmalu pri meni!
Potem pa samo se gume narocit, samo da bodo gume v enem tednu tu!![]()
2,0 TFSI & Clio III 1.4 16v Dynamique
tole zgoraj ni nikoli spusceno za -40mm...poglej kaj pise, mislim da ce me nemscina ne moti ima v mislih spuscat za 40mm-, s tem da sprasuje na naslednjih straneh za sirjenje avta...vsaj mislim da je tole...ker ce avto dobro pogledas bi morala biti 18` pri -40mm blize blatnika kot pa je zdaj...lahko pa da se tudi motim...avto je se vedno dokaj visok...
Ok zej ne najdem vec tega avta o katerem je govora in ne bom trdil nekaj!
Prilagam pa slikce drugega avta, kateri je spuscen z H&R -45mm in feltnami Giacuzzo 7,5JX18 ET38 z dimenzijami gum 215/35-18 pa lahko vsak presodi po svoje ali je prvi spuscen enako kot ta ali manj!

Prilagam pa slikce drugega avta, kateri je spuscen z H&R -45mm in feltnami Giacuzzo 7,5JX18 ET38 z dimenzijami gum 215/35-18 pa lahko vsak presodi po svoje ali je prvi spuscen enako kot ta ali manj!

Renault Clio III Dynamic Luxe 1.6 16V
Renault Clio III RS 197
Renault Clio III RS 197