ja res je...... ko je avto hladen ga je malenkostno tezje vzgat od recimo bratovega cliota (95)... ko pa je topel ba vzge brez problema.. tok tok na lesBojci napisal/-a:kako je z zagonom motorja? Je kaj tezje ali je normalno.
Ker sumim slab stik glavne mase na karoserijo.
moc avta in muska
ravno obratno, te reci kurijo kar nekaj amperov sploh cez cas ko so stvari stare in niso nic vec podmazane tako da je trenje v njih kar veliko, kar povzroca se vecji poteg toka. El sipe potegnejo najvec toka ravno ko jih spustis cist na dno in cisto na vrh ker takrat motorcek zablokira in potegne od 5 do 10Ă— nazivni tok, to pa za aku sploh ni dobr, sploh ce ma nizek kraktosticni tok.anze napisal/-a:bom danes posliku fersterkarijo pa dal slike gor... no ker sem se zadnej case se malce bol posvetil temu utripanju sem zasledil da se to dogaja tudi pri naslednjih receh ..... bom dal cist konkreten primer..... recimo ce mi gori stropna lucka pa takrat stisnem stikalo za pomik stekel. se prav lepo vidi kako ta strona lucka zgubi svetilno moc ( ne samo ta lucka tudi lucke na v stevcu) vse dokler ne spustim stikala.... tudi pri hupi, celo pri vklopu brisalcev se mi to dogaja...... pa te zadeve po omjih pojmih ne rabijo veliko stroma..... no akustika pa je seveda se veliko vecji pozresnez stroma zato tu prihaja utripanje se do vecjega izraza.....
Hupa sama je varovana z 20A varovalko, pol ti je ze tukej jasno da ne kuri samo par amperov...
povezava na karoserijo tukej ni pomebna ker je iz akumulatorja direkt na blok motorja speljan 10mm2 - kabel, ki se razdeli pol na 2Ă—6mm2 in je vezan na sam motor in menjalnik avtomobila...Bojci napisal/-a:kako je z zagonom motorja? Je kaj tezje ali je normalno.
Ker sumim slab stik glavne mase na karoserijo.
ja definitivno je treba v njegovem primeru treba pregledati vse spoje mase in plusa, ampak ne samo pogledat ampak vijak odtegnit in z smirgl papirjem pobrusit sticno povrsino, pregledat stanje konktorja, naspricat z kontakt sprejem in to je to. ce to se vedno ne resi problema, je pa napaka nek na periferijah...Bojci napisal/-a:spojno mesto je lahko ze slabo, lahko je postalo rahlo...whatever. Je imel kolega na 19ki podoben primer, pa je masa bila kriva.