Mehanizem za sipe
Mehanizem za sipe
V levih vratih mi je crknu mehanizem (elektricni) za sipo
Nekaj je posteno poclo in zdej se da sipo z roko spustit in pol jo je treba tudi z roko dvignit. Zdej me pa zanima, ce kdo ve kaj je slo, koliko me bo stala menjava in ce ima kdo mogoce ta mehanizem rabljen in delujoc...
Re: Mehanizem za sipe
lahko da se ti je zica strgalaTadej napisal/-a:V levih vratih mi je crknu mehanizem (elektricni) za sipoNekaj je posteno poclo in zdej se da sipo z roko spustit in pol jo je treba tudi z roko dvignit. Zdej me pa zanima, ce kdo ve kaj je slo, koliko me bo stala menjava in ce ima kdo mogoce ta mehanizem rabljen in delujoc...
RS-sport
1.vzames pokrovcek od zvocnika dol. spodi imas 4 vijake.
2.Pol imas pa se ena dva na robu panela, snames panel dol, odklopis stikala za sipe.
3.En vijak imas v rocaju za zapiranje vrat.
4. odsravfas kljukico za odpiranje vrat in jo snames
5.snames pokrovcek ki pride zgoraj v vogalu in pokriva vijake od ogledala
6.Zagrabis tapeto vrat in jo nalahko vleces k sebi, da popusti tista lepljiva masa, nato jo snames.
7. Pogledas kaj se je zgodilo z mehanizmom
LP
2.Pol imas pa se ena dva na robu panela, snames panel dol, odklopis stikala za sipe.
3.En vijak imas v rocaju za zapiranje vrat.
4. odsravfas kljukico za odpiranje vrat in jo snames
5.snames pokrovcek ki pride zgoraj v vogalu in pokriva vijake od ogledala
6.Zagrabis tapeto vrat in jo nalahko vleces k sebi, da popusti tista lepljiva masa, nato jo snames.
7. Pogledas kaj se je zgodilo z mehanizmom
-
macckon
men je prav tako sel mehanizem po gobe.....200eur.....Tadej napisal/-a:Sem ze zmenjen jutri pri mehaniku. Mislim da pred blokom sam ne morem dost nardit, sploh ker je vse na torkse za sraufat. Pa se nocem celemu bloku pokazat da mi lahko kdorkoli sipo odpre
za tvojga megana je pa mislim da okol 120eur....
LP