se tauzent krat podpisem pod to-resschkorc napisal/-a:Kaj pa vem
C2 VTR/VTS se vseeno zmaga (pa brez zamere).
LP, Primoz
2007 Renault Twingo II (Facelift 2011 stran 86)
MDeeJay napisal/-a:pa bo res taka jajca al kaj???meni se ne dopade!!!Prvo ze kako ma grdo narejeno za sprednje zvocnike v vratih, potem rocice za odpiranje vrat ze poznamo, volan je menda zdaj pri renojih tak vsepovsod isti, cudi me tudi dve razlicni obliki salthebla, konzola za klimo je vidna ze v Scenicu pa se tote neke cudne kombinacije notranjosti...
hmmm ne vem no! Za povrh pa se neke kankule kole pa gume gor....KASTROFA!!!
GLEDE NA CONCEPT SEM DOSTI VEC PRICAKOVAL KOT PA TOLE GNILO JAJCO!!!![]()
Ja zdej pa pregovarjs ze k ena baba....
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Pocas bo treba naslov iz koncept v serija spremenit.
Glej tud prvi twingo, ki je prisel ven ni bil vsem vsec. Z leti je bil pa zmeraj bolj priljubljen.
Men je kr vsec. Edino moti me prehod na zadnjem odbijacu. Cel avto okrogel, tam pa z motorko odrezan.
Glej tud prvi twingo, ki je prisel ven ni bil vsem vsec. Z leti je bil pa zmeraj bolj priljubljen.
Men je kr vsec. Edino moti me prehod na zadnjem odbijacu. Cel avto okrogel, tam pa z motorko odrezan.
Pa ne mi rečt, da si spet Renoja kupu? Ja kaj pa čem druzga?
Renault Grand Scenic 1,5 dCi Dynamique 2010
Renault Megane 1,6 16V GT Line 2011
Renault Grand Scenic 1,5 dCi Dynamique 2010
Renault Megane 1,6 16V GT Line 2011
jah skoraj z vsakim avtom je tako da nam ni takoj vsec. Ko je prisel prvi twingo ven, mi je bil najgrsi avto kar jih je lahko....cez cas ko jih je bilo vec na cesti in ko sem naredu izpit pa mi je celo vsec postal...in tako smo danes pri mali crni raketicollector napisal/-a:Pocas bo treba naslov iz koncept v serija spremenit.
tako da ne dvomim da se ne bo tudi novi model prikupil ljudem....mal se ga zrihta pa je zakon
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
iz zeneve

mal bi ga blo treba se zrihtat...no sj se ga bomo navadl
sploh zadaj
spredaj mi je bil pa ze takoj vsec 

mal bi ga blo treba se zrihtat...no sj se ga bomo navadl
sploh zadaj
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si