2007 Renault Twingo II (Facelift 2011 stran 86)
Tocno tako! Renault hoce pridobiti cim vec deleza izmed povprecnih voznikov, docim audi, vw in bmw (pa tudi mercedez) samo borba v high klasi.killah bee napisal/-a:Po eni strani je fajn, da plavajo iz enih smernic v druge. So avtomobili toliko raznoliki, da se skoraj najde za vsakega nekaj.
Avdiji so si prevec podobni med sabo in na dalec skoraj ne locis med A8 in A6, malo dlje je A4. Pri BMWju je podobna situacija z novo 3jko. sprednji konec je zelo podoben seriji 5, itd...
Pac Renault je nepredvidljiv, se pa verjetno lovi v dizajnu.
Audiju je lansko leto uspelo (za vec kot 30% povecali dobicek)

-
etore
ja pa upajmo da bodo ze vsi kazali cez 199 ne tako kot pri sedanjem modelu samo pri 16V-jutrance0 napisal/-a:Notranjost je zelo lepa, skoda le, ce bo na vseh stopnjah opreme zgolj trda plastika. Ce bi bila mehka, bi lahko rekel, da je notranjost perfect. Drugace pa je videt, da bo se naprej digitalni stevec za hitrost, kar je meni osebno zakon.
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Kaj pa vem, mesani obcutki. Osnovni zgleda kr ql. GT razlicico sem si pa malenkost drugace predstavljal, me ne preprica prevec, vsaj na slikah, mogoce bo v zivo drugace (sploh s kako colo ali dvema vecjimi kolesi, pa kak cm nizji bi res znal bit ze kar vredu).
Zgleda, da bo res treba pocakat se na RS varjanto, ce bo le taksna (oz. res zlo podobna tej) s katero so nas razdrazili (upam, da ne cakam ze kaksno leto zaman
)
Do takrat pa C2 VTR/VTS se vseeno zmaga (pa brez zamere
).
LP, Primoz
Zgleda, da bo res treba pocakat se na RS varjanto, ce bo le taksna (oz. res zlo podobna tej) s katero so nas razdrazili (upam, da ne cakam ze kaksno leto zaman
Do takrat pa C2 VTR/VTS se vseeno zmaga (pa brez zamere
LP, Primoz
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
pa bo res taka jajca al kaj???
meni se ne dopade!!!Prvo ze kako ma grdo narejeno za sprednje zvocnike v vratih, potem rocice za odpiranje vrat ze poznamo, volan je menda zdaj pri renojih tak vsepovsod isti, cudi me tudi dve razlicni obliki salthebla, konzola za klimo je vidna ze v Scenicu, radio WTF-spet ze viden 100x pa se tote neke cudne kombinacije notranjosti...
hmmm ne vem no! Za povrh pa se neke kankule kole pa gume gor....KASTROFA!!!Od starega twingota so ostale pomoje le mere in pa seveda zadnja klop
GLEDE NA CONCEPT SEM DOSTI VEC PRICAKOVAL KOT PA TOLE GNILO JAJCO!!!

GLEDE NA CONCEPT SEM DOSTI VEC PRICAKOVAL KOT PA TOLE GNILO JAJCO!!!
Če nimam prav naj me nekdo popravi ali izbri?°e moj post!!!