Zvok masine v zvocnikih

Vse o ozvočenju avtomobilov
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

8,35eur
Slika
Uporabniški avatar
Ziiga
Kraj: Ljubljana Bežigrad

Odgovor Napisal/-a Ziiga »

scrat napisal/-a:Je pa reku vili, da majo to v vecini Pioneerji probleme...ce bi imel alpine...sploh ne bi rabu GLi-ja in se nebi nic masine v zvocnikih slisalo.

No nasledn radio je alpine. :wink:
noja nc nouga d je reku d majo Pioneerji same probleme, toj zanga cist navadn... na kerga s pa naletu? tastarga?

noja men dela Deh 4800 brez kakrsnih kol sumou :?
Uporabniški avatar
BlackWind
Kraj: Kranstrdam

Odgovor Napisal/-a BlackWind »

Ziiga napisal/-a:
scrat napisal/-a:Je pa reku vili, da majo to v vecini Pioneerji probleme...ce bi imel alpine...sploh ne bi rabu GLi-ja in se nebi nic masine v zvocnikih slisalo.

noja nc nouga d je reku d majo Pioneerji same probleme, toj zanga cist navadn... na kerga s pa naletu? tastarga?

jah no baje ni alpine ravno to kar vsi napihujejo...saj sem ze sam vidu oglas na bolhi: prodam 4 mesece star AR alpine ravno menjana glava :!:
wtf kasna glava, meni se pri pioneerju to ni nikol zgodl :!:
pa jih imam ze 6 let, imel sem tri do sedaj in nobenih problemov z glavo :!: ali cemerkoli ze....
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom :P
www.avtohisa-REAL.si
Uporabniški avatar
sal3
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a sal3 »

BlackWind napisal/-a:
Ziiga napisal/-a:

jah no baje ni alpine ravno to kar vsi napihujejo...saj sem ze sam vidu oglas na bolhi: prodam 4 mesece star AR alpine ravno menjana glava :!:
wtf kasna glava, meni se pri pioneerju to ni nikol zgodl :!:
pa jih imam ze 6 let, imel sem tri do sedaj in nobenih problemov z glavo :!: ali cemerkoli ze....
Kaj pa ves kaj je model delal z AR. Ce dajes noter "speskane" CDje ga ni radija ki bi zdrzal vec k 6mesecev. Pa to je edini primer za katerega sem slisal, Pioneer ima pa stalne probleme z masami na RCAjih. Sicer pa ce je montaza 100% kvalitetno narjena ti tudi noben Pioneer ne sme piskat. Ce pa ti pa takoj po GLI :roll: To je resitev za lenuhe. Sam raje 20x razdrem avto in odkrijem problem kot da rinem GLI na cince.
...::: Dolenjska Audio Crew :::...
Odgovori