Zvok masine v zvocnikih

Vse o ozvočenju avtomobilov
mastah

Odgovor Napisal/-a mastah »

vzem kos zice pa maso od cincev zloti na maso od radia pa problem resen :D
Uporabniški avatar
BlackWind
Kraj: Kranstrdam

Odgovor Napisal/-a BlackWind »

mastah napisal/-a:vzem kos zice pa maso od cincev zloti na maso od radia pa problem resen :D
da ne odpiram nove teme:
zakaj pri punci ki ima p30mp (pioneerja), ko ima telefon na armaturi med zracniki (magnet) brni v radiu na vsake toliko casa ko telefon zamenja oddajnik :?:
pri meni pa tega problema ni, imam pa tudi pioneerja vendar malo visjo serijo...kdo kaj ve :?:
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom :P
www.avtohisa-REAL.si
scrat
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a scrat »

mastah napisal/-a:vzem kos zice pa maso od cincev zloti na maso od radia pa problem resen :D
Kaksno maso od cincev? A to na radiu nardim?
Uporabniški avatar
Stupo

Odgovor Napisal/-a Stupo »

scrat napisal/-a:
Masa je zunanji del cinc kabla, na radiu jo povezi z ohisjem radia.
Slika
majtl
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a majtl »

BlackWind napisal/-a:
da ne odpiram nove teme:
zakaj pri punci ki ima p30mp (pioneerja), ko ima telefon na armaturi med zracniki (magnet) brni v radiu na vsake toliko casa ko telefon zamenja oddajnik :?:
pri meni pa tega problema ni, imam pa tudi pioneerja vendar malo visjo serijo...kdo kaj ve :?:
lp
Ne smes imet telefona zraven obcutljivih naprav. Sej brni tud ce te kdo poklice...pa doma na monitorju se ful pozna.....
Uporabniški avatar
BlackWind

ja zakaj pa enak model GSMja na enaki poziciji v enakem modelu avta z drugim avtoradiem istega prozvajalca ne brni nikoli :!: :?:
smatram da je nekaj z radiem...je mogoce bolj obcutljiv kot moj ali bi se to dalo nekako resiti :?: (tako kot CRT nadomestis z LCD :D )
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom :P
www.avtohisa-REAL.si
scrat

Stupo napisal/-a:
scrat napisal/-a:
Masa je zunanji del cinc kabla, na radiu jo povezi z ohisjem radia.
Kaj pol samo eno zicko prlotat al pa povezat z ohisjem radia? A to samo en kanal ali oba?
Uporabniški avatar
Nicc0

Odgovor Napisal/-a Nicc0 »

black mozno tut to ja ;) probaj odstranit telefon od radia
scrat

sm probu...cist mal bols...grem jutr res po GLI...pa bom na licu mesta probu pa, da vidmo pol. javim.
Uporabniški avatar
BlackWind

Nicc0 napisal/-a:black mozno tut to ja ;) probaj odstranit telefon od radia
ja pa zakaj :D saj vem da je zato ker je nad radiem, ampak to ne bi smel bit ;) saj pri meni tega ni :D
www.avtohisa-REAL.si
Uporabniški avatar
Nicc0

Odgovor Napisal/-a Nicc0 »

hjao tega pa nebi vedo samo majo stvari magnete not in pac so slo "alergicni" na to in ni priporocljivo natancnega vzroka pa ne vem :(

Lp, Nicc0
scrat

GLI 8) je resil moj problem. THNX to STUPO! Sedaj se slisi zadevo samo, ce je res tisina zravn in da das uho k zvocniku. Edino mal poci, ko vgasnem radio. V glavnem sem zadovoljen.

Je pa reku vili, da majo to v vecini Pioneerji probleme...ce bi imel alpine...sploh ne bi rabu GLi-ja in se nebi nic masine v zvocnikih slisalo.

No nasledn radio je alpine. :wink:
Uporabniški avatar
Stupo

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Dobri alpine-i so 9853 in 9855, katerih cena je 95 in 120k bivsih sit, drugace so pa pioneerji serije 3 do 7 zvokovno za ta denar zelo vredu zadeva! :)
Samo da si zrihtal! :wink:
Slika
scrat

Se 1x hvala.
AWAKE
Kraj: podravje

Odgovor Napisal/-a AWAKE »

scrat napisal/-a:GLI 8) je resil moj problem. THNX to STUPO! Sedaj se slisi zadevo samo, ce je res tisina zravn in da das uho k zvocniku. Edino mal poci, ko vgasnem radio. V glavnem sem zadovoljen.

Je pa reku vili, da majo to v vecini Pioneerji probleme...ce bi imel alpine...sploh ne bi rabu GLi-ja in se nebi nic masine v zvocnikih slisalo.

No nasledn radio je alpine. :wink:
kolko si dal za GLI?
Vozim Renault z Michelin, sanjam Ferrari z Bridgestone :)
Odgovori