Zvok masine v zvocnikih
da ne odpiram nove teme:mastah napisal/-a:vzem kos zice pa maso od cincev zloti na maso od radia pa problem resen
zakaj pri punci ki ima p30mp (pioneerja), ko ima telefon na armaturi med zracniki (magnet) brni v radiu na vsake toliko casa ko telefon zamenja oddajnik
pri meni pa tega problema ni, imam pa tudi pioneerja vendar malo visjo serijo...kdo kaj ve
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
Ne smes imet telefona zraven obcutljivih naprav. Sej brni tud ce te kdo poklice...pa doma na monitorju se ful pozna.....BlackWind napisal/-a:da ne odpiram nove teme:mastah napisal/-a:vzem kos zice pa maso od cincev zloti na maso od radia pa problem resen
zakaj pri punci ki ima p30mp (pioneerja), ko ima telefon na armaturi med zracniki (magnet) brni v radiu na vsake toliko casa ko telefon zamenja oddajnik
pri meni pa tega problema ni, imam pa tudi pioneerja vendar malo visjo serijo...kdo kaj ve
lp
ja zakaj pa enak model GSMja na enaki poziciji v enakem modelu avta z drugim avtoradiem istega prozvajalca ne brni nikoli

smatram da je nekaj z radiem...je mogoce bolj obcutljiv kot moj ali bi se to dalo nekako resiti
(tako kot CRT nadomestis z LCD
)
smatram da je nekaj z radiem...je mogoce bolj obcutljiv kot moj ali bi se to dalo nekako resiti
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
Kaj pol samo eno zicko prlotat al pa povezat z ohisjem radia? A to samo en kanal ali oba?Stupo napisal/-a:Masa je zunanji del cinc kabla, na radiu jo povezi z ohisjem radia.scrat napisal/-a:Kaksno maso od cincev? A to na radiu nardim?mastah napisal/-a:vzem kos zice pa maso od cincev zloti na maso od radia pa problem resen
ja pa zakajNicc0 napisal/-a:black mozno tut to japrobaj odstranit telefon od radia
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
GLI
je resil moj problem. THNX to STUPO! Sedaj se slisi zadevo samo, ce je res tisina zravn in da das uho k zvocniku. Edino mal poci, ko vgasnem radio. V glavnem sem zadovoljen.
Je pa reku vili, da majo to v vecini Pioneerji probleme...ce bi imel alpine...sploh ne bi rabu GLi-ja in se nebi nic masine v zvocnikih slisalo.
No nasledn radio je alpine.
Je pa reku vili, da majo to v vecini Pioneerji probleme...ce bi imel alpine...sploh ne bi rabu GLi-ja in se nebi nic masine v zvocnikih slisalo.
kolko si dal za GLI?scrat napisal/-a:GLIje resil moj problem. THNX to STUPO! Sedaj se slisi zadevo samo, ce je res tisina zravn in da das uho k zvocniku. Edino mal poci, ko vgasnem radio. V glavnem sem zadovoljen.
Vozim Renault z Michelin, sanjam Ferrari z Bridgestone