Ja tak je, ima samo malo drugacen odbijac pri meglenkah....
Na sliki res ne izgleda ne vem kako, ampak v zivo je meni osebno dalec najlepsi mali avto, kar se jih prodaja. Se posebno je lepa GT verzija, ki ima dodatke iz aluminija, zadnji spojler, vecja kolesa, itd...
na sliki pa je grdi ko pes-niti malo ni podoben conceptu-itak toti kmeti oblikovalski pa vodlilni pri renoju samo fopajo folk z temi koncepti, da bi si pridobili vec kupcev a pol ti tako drisko ven fliknejo, da te kap!
Mars prokleta gamad!!!
Če nimam prav naj me nekdo popravi ali izbri?°e moj post!!!
MDeeJay napisal/-a:ves kje se je 5 dni, do urqadne objave
na sliki pa je grdi ko pes-niti malo ni podoben conceptu-itak toti kmeti oblikovalski pa vodlilni pri renoju samo fopajo folk z temi koncepti, da bi si pridobili vec kupcev a pol ti tako drisko ven fliknejo, da te kap!
Mars prokleta gamad!!!
Ampak se mi zdi cudno. Ker ko je prisel ven Clio RS Concept je serijski Clio na zunaj do pikice enak-se platisca-ki so zdaj bela na Cupu- se da dokupit. Taksna so bila na konceptu. Notranjost je pa tako in tako bilavsa sekasta- razen stirih locenih skoljk .
MDeeJay napisal/-a:ves kje se je 5 dni, do urqadne objave
Mars prokleta gamad!!!
Ampak se mi zdi cudno. Ker ko je prisel ven Clio RS Concept je serijski Clio na zunaj do pikice enak-se platisca-ki so zdaj bela na Cupu- se da dokupit. Taksna so bila na konceptu. Notranjost je pa tako in tako bilavsa sekasta- razen stirih locenih skoljk .
pa povej, ce ni res kar sem napisal!!!??
Za primer nemskega fauveja (VW) EOS je skorajda popolnoma identicen!!
Ja sej menda naj bi bil rs podoben temu konceptu.
Pa najbrz mas tolk soli v glavi, da ti je jasn, da en navadn mini avtic za par k ojrov ne more glih zgledat kot en rizev narastek iz fnfja...
metallic napisal/-a:Ja sej menda naj bi bil rs podoben temu konceptu.
Pa najbrz mas tolk soli v glavi, da ti je jasn, da en navadn mini avtic za par k ojrov ne more glih zgledat kot en rizev narastek iz fnfja...
sol ze sol, ampak vseeno poglej suzukijevega swifta sport!!!