ip staticen ali dinamicen

Vse ostale teme
scrat
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a scrat »

Men je to cist jasn. Sj zato bi blo bols, da bi imel static ip in, da ne bi rabu skos connect klikat, da se poveze na net, ker potem je skor tko kt v starih casih modemov... :wink:
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

hehe scrat lih to ti dopovedujem, da mu ni treba nic klikat, da router vse sam naredi. On samo podatke (user/pass) vnese v router, za vse ostalo pa router poskrbi...
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

Tudi, ce mas siol pa ni vazno kaksen ip mas staticen al dinamicen se da nastavit, da ko vzges racunalnik ti ze dela net... Kot npr na kablu...

Ce nimas routerja das bliznjico od povezave pod Startup... Drugace pa v routerju nastavis user in pass pa se ti router avtomatsko poveze in s tem imas avtomatsko net... Edino, ko ti zamenja IP ti pade net (Siol) Nekateri zamenjajo ip komaj ob restartu routerja...
Uporabniški avatar
Stupo

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Za staticni IP napises prosnjo na siol (ce si njihov uporabnik) in so problemi reseni, pri kablu pa mislim da imajo vsi staticni IP.
Slika
virko
Kraj: Dolenjska

Odgovor Napisal/-a virko »

Stupo napisal/-a:Za staticni IP napises prosnjo na siol (ce si njihov uporabnik) in so problemi reseni, pri kablu pa mislim da imajo vsi staticni IP.
Siol suxxx (ceprav ga imam tudi jaz) ;) ... 3x sem jim ze poslal prosnjo v roku 3eh let, pa nic !!! ... lahko bi vsaj kaksen odgovor poslali nazaj. Odnos do strank imajo grozen. :mad:
LIFE IS TOO SHORT TO DRIVE A GOLF DIESEL !
.....................................................................
http://www.virc-sp.si - računalniške storitve, spletne strani, itd...
http://www.mk-napoleon.si - Moto klub Napoleon Trebnje
Uporabniški avatar
Gr3gA
Kraj: Ruše

Odgovor Napisal/-a Gr3gA »

res ne more delat saj v ruteru nimas dnsov vpisanih :D
Uporabniški avatar
Stupo

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Jaz sem jim poslal priblizno 3 leta nazaj prosnjo in so mi v roku 1 tedna odobrili :?
Slika
Odgovori