PRODAJALEC NE ODREAGIRA!!!!!!

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

cobra napisal/-a:@86-4PJ: baje staneta obe 15eur...sam ne bom kupoval, ker bo spet pobledela...razen, ce je drgac narejena. :?
preveri mogoce jo dobis zastonj(poklici na servis in povej st.sasije),po mojem je pa material izboljsan, ker drugace niso naredili nic.
probaj zgubit nimas kaj.[/quote]

am avto sm js kupu iz italije..oz je uvozen tako da .... a misls da ce poklicm v reala misls da bi mogl dt nove?
cobra

Odgovor Napisal/-a cobra »

Mislim da ja saj je pa RENAULT in ce je serijska napaka pol bi morali priznat,ne glede na to kje je bil avto kupljen.

Preveri kaj ti bodo rekli.
Uporabniški avatar
ZZ-717

cobra napisal/-a:Mislim da ja saj je pa RENAULT in ce je serijska napaka pol bi morali priznat,ne glede na to kje je bil avto kupljen.

Preveri kaj ti bodo rekli.

bojo rekl da to ni serijska napaka ampak da imajo vsi tako abslesano in da je pac tak biv na zacetku :lol:
scrat
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a scrat »

Poklici pa javi... :wink:
cobra

verjeli ali ne ponudili so mi drugi avto.

sicer dizla 1.5 DCI ampak zelo siromasen, letnik 2006.
je pa isto tako GRANDTOUR

nima meglenk,original avtoradia,brez navigacije...
Uporabniški avatar
ZZ-717

ja kaksnega imas sedaj ?
cobra

MEGANE GRANDTOUR 1.6 16V 115KM

zdaj bi mi pa dali 1.5 dci 85KM
Uporabniški avatar
ZZ-717

huh zdj bi blo za pogledat ceno novega in primerjat oba ane... z opremo in z vsem... kater letnik je tvoj ? zdj pa tut odvisno ce ti je vseeno ali imas dizla ali bencinarja... zakaj ti novega istega ne ponudijo ?
cobra

moj avto ima veliko vec opreme sicer je letnik 2004

ta ki bi mi ga dali nima original radia (ima kasetnika),jaz imam originar radijo,navigacijo,meglenke...
oni nima prakticno nic.
medvedek80

Odgovor Napisal/-a medvedek80 »

Ponudba je se kr mikavna, ce je samo ta razlika v opremi, ki si napisal, sta si avta verjetno po ceniku enakovredna, glede na to da ima tvoj 2 leti tako po mojem obcutku... Sta si pa motorja kot noc in dan. Tvoj je bolj dinamicen, drugi je bolj varcen...pa 30KM razlike tudi ni malo, ce zelis kdaj pa kdaj obcutit moc motorja...vse je odvisno od tega kaksne zelje imas, kaj bi rad od svojega avta. Malo pobrskaj po spominu zakaj si se takrat odlocu za bencinarja, in ce ti je bil v teh dveh letih vredu (ce odmislis tezave) potem bi na tvojem mestu vztrajal pri istem motorju.

Sploh pa se na tvojem mestu ne bi kr sprijaznu s ponujenim, ker ti imas zdej vse ase v roki, in si ti tisti ki more bit zadovoljen. Tudi ce grejo zdej v minus za par tisoc evrov naj ti ne bo nerodno, ker je to nic v primerjavi s tem kaksno slabo reklamo jim lahko nardis ce zelis. Pa se vse razocarane, zivcne in jezne trenutke ki si jih dozivel zaradi njihove malomarnsoti mores tudi vracunat. Sodec po tvojem odgovoru tu na forumu se mi s ponudbo ne zdis zadovoljen zato zahtevaj boljso ponudbo. Jst mam rad dizle, imajo svoje dobre lastnosti, ampak ce ti odkrito povem bos po mojem mnenju razocaran s tem ponujenim motorjem.

Ne pusti se pritisku, vzemi si cajt, dobro premisli, pejdi na vec testnih vozenj z razlicnimi modeli motorjev in potem presodi. In naj ti ne bo nerodno zahtevat cesa. Sicer te bodo spet prenesli naokoli. Najboljse je da se gres pogajat s kaksnim prijateljem zraven ce ze ne z odvetnikom, da bos imel vsaj se eno pomoc zraven :) Poleg tega bos se tu dobil zagotovo precej mnenj. Samo ne hitet.
scrat

Odgovor Napisal/-a scrat »

Se strinjam z mdvedkom80!

Ne takoj zadeve vzet...sploh mas pa ti N opreme, novi nima pa nic!
cobra

medvedek80 napisal/-a:Ponudba je se kr mikavna, ce je samo ta razlika v opremi, ki si napisal, sta si avta verjetno po ceniku enakovredna, glede na to da ima tvoj 2 leti tako po mojem obcutku... Sta si pa motorja kot noc in dan. Tvoj je bolj dinamicen, drugi je bolj varcen...pa 30KM razlike tudi ni malo, ce zelis kdaj pa kdaj obcutit moc motorja...vse je odvisno od tega kaksne zelje imas, kaj bi rad od svojega avta. Malo pobrskaj po spominu zakaj si se takrat odlocu za bencinarja, in ce ti je bil v teh dveh letih vredu (ce odmislis tezave) potem bi na tvojem mestu vztrajal pri istem motorju.

Sploh pa se na tvojem mestu ne bi kr sprijaznu s ponujenim, ker ti imas zdej vse ase v roki, in si ti tisti ki more bit zadovoljen. Tudi ce grejo zdej v minus za par tisoc evrov naj ti ne bo nerodno, ker je to nic v primerjavi s tem kaksno slabo reklamo jim lahko nardis ce zelis. Pa se vse razocarane, zivcne in jezne trenutke ki si jih dozivel zaradi njihove malomarnsoti mores tudi vracunat. Sodec po tvojem odgovoru tu na forumu se mi s ponudbo ne zdis zadovoljen zato zahtevaj boljso ponudbo. Jst mam rad dizle, imajo svoje dobre lastnosti, ampak ce ti odkrito povem bos po mojem mnenju razocaran s tem ponujenim motorjem.

Ne pusti se pritisku, vzemi si cajt, dobro premisli, pejdi na vec testnih vozenj z razlicnimi modeli motorjev in potem presodi. In naj ti ne bo nerodno zahtevat cesa. Sicer te bodo spet prenesli naokoli. Najboljse je da se gres pogajat s kaksnim prijateljem zraven ce ze ne z odvetnikom, da bos imel vsaj se eno pomoc zraven :) Poleg tega bos se tu dobil zagotovo precej mnenj. Samo ne hitet.

no ker sem ponudbo zavrnil, so mi dejali, da je odlocitev moja ali tisti avto ali pa servis in so pripisali tel.st .

pa se to tisti dizlar pri 3000 obratih izgubi moc :? in mores menjat
da bi zdaj zaradi 2-h litov skocil dobesedno iz konja na osla? ni sans :x

tisti motor bi bil idealen 1.5DCI, 105KM (SEM GA TESTIRAL) ko sem kupoval bencinarja (ampak je bil takrat novi in posledicno tudi predrag za mene).

Pri mojem avtu, poraba pa to da mi trosi do 7l z klimo seveda malo vec me sploh ne moti.(zdaj ko je nekaj narobe mi trosi kot, da bi vozil z klimo,pa bencin se vonja)

kakrsni koli nasvet mi bo koristil in se vam vsem iskreno zahvaljujem.
cobra

aja se nekaj me zanima

kaj bi povzrocil z tem ce mi ga cipajo ta 85KM motor mislim.
Uporabniški avatar
Stupo

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Ponavadi ga na uradnem servisu niti ne cipajo, pri RSRu te pa pride cipanje okoli 500eur, na moci se pa kar opazno pozna.
Slika
cobra

pol pa motor trpi?
Odgovori