Ponudba je se kr mikavna, ce je samo ta razlika v opremi, ki si napisal, sta si avta verjetno po ceniku enakovredna, glede na to da ima tvoj 2 leti tako po mojem obcutku... Sta si pa motorja kot noc in dan. Tvoj je bolj dinamicen, drugi je bolj varcen...pa 30KM razlike tudi ni malo, ce zelis kdaj pa kdaj obcutit moc motorja...vse je odvisno od tega kaksne zelje imas, kaj bi rad od svojega avta. Malo pobrskaj po spominu zakaj si se takrat odlocu za bencinarja, in ce ti je bil v teh dveh letih vredu (ce odmislis tezave) potem bi na tvojem mestu vztrajal pri istem motorju.
Sploh pa se na tvojem mestu ne bi kr sprijaznu s ponujenim, ker ti imas zdej vse ase v roki, in si ti tisti ki more bit zadovoljen. Tudi ce grejo zdej v minus za par tisoc evrov naj ti ne bo nerodno, ker je to nic v primerjavi s tem kaksno slabo reklamo jim lahko nardis ce zelis. Pa se vse razocarane, zivcne in jezne trenutke ki si jih dozivel zaradi njihove malomarnsoti mores tudi vracunat. Sodec po tvojem odgovoru tu na forumu se mi s ponudbo ne zdis zadovoljen zato zahtevaj boljso ponudbo. Jst mam rad dizle, imajo svoje dobre lastnosti, ampak ce ti odkrito povem bos po mojem mnenju razocaran s tem ponujenim motorjem.
Ne pusti se pritisku, vzemi si cajt, dobro premisli, pejdi na vec testnih vozenj z razlicnimi modeli motorjev in potem presodi. In naj ti ne bo nerodno zahtevat cesa. Sicer te bodo spet prenesli naokoli. Najboljse je da se gres pogajat s kaksnim prijateljem zraven ce ze ne z odvetnikom, da bos imel vsaj se eno pomoc zraven

Poleg tega bos se tu dobil zagotovo precej mnenj. Samo ne hitet.