previsoki obrati
previsoki obrati
Imam en problem! Namrec ko je avto v prostem teku so obrati na 1300 morali bi biti pa na 700. Ce avto nekaj casa laufa pol padejo na normalno, ce dam pa med voznjo v "ler" mi pa obrati celo nihajo med 1200 in 1700. Zelo motece je pa zato ker med voznjo pri prstavljanju obrati ne padejo takoj in potem cuka, pa se poraba je vecja. Mam pa megana coupeja l99 pa me zanima ce je kdo ze mel tak problem oz. ve kje je napaka.
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
-
bluerunner
Si se mogoce z kaksnim sportnim filtrom igral-dajal dol skatlo na katero se privije original filter?
Sem imel isti problem-gumici,ki sta na zracni loputi-ena je na strani,ki gre v motor,druga v to plasticno skatlo-sta bili slabo vstavljeni in mi je vleklo "fous" zrak.Obrati so bili previsoki,sploh z vklopljeno klimo,poraba je bila vecja,pa ko sem prestavljal obrati niso takoj padli..
Jaz imam megana l.99 1.6 16V..
Sporoc rezultate..
Sem imel isti problem-gumici,ki sta na zracni loputi-ena je na strani,ki gre v motor,druga v to plasticno skatlo-sta bili slabo vstavljeni in mi je vleklo "fous" zrak.Obrati so bili previsoki,sploh z vklopljeno klimo,poraba je bila vecja,pa ko sem prestavljal obrati niso takoj padli..
Jaz imam megana l.99 1.6 16V..
Sporoc rezultate..
Renault Sport fan-Laguna dCI, 96kw dynamic lux