lp matia
Renault 25 2.0 baccara info
Renault 25 2.0 baccara info
no namen mam kupt renault 25 baccara..kolega jo prodaja mi za 150e.....avto laufa komplet vse klima,motorcki vsi...u glavnm avto je ok....zanima me k ne poznam dost tega modela na kaj nj bom pozorn oz kaj rado crkne da ne bom pol presenecn prevec....no upam da mi povete kako izkusno s temu autam....tko da bo 5 gtt mal vec cajta v graz pocivala
jst se bom pa z baccaro okol gonu
...no upam
lp matia
lp matia
Re: Renault 25 2.0 baccara info
Kater letnik?
Stari letniki imajo 12 Ventilski motor,...novejsi pa 16 ventilski (volvo)
zdej ce je cena 150 e sklepam da je star model 12 ventilski motor,...tak avto sem mel tudi sam,...ni nc kej posebnega, okoli motorja malo elektronike,... edino kar mores vedet je da je mal svoh ta motor,...pa poraba je kr mocna, pa dost je vazno ce je tehnicno brezhiben, ce ni lahk se nekej dnarja prpravis,...
Sm 150 e je smesna cena,...nimas kej zaje...
Stari letniki imajo 12 Ventilski motor,...novejsi pa 16 ventilski (volvo)
zdej ce je cena 150 e sklepam da je star model 12 ventilski motor,...tak avto sem mel tudi sam,...ni nc kej posebnega, okoli motorja malo elektronike,... edino kar mores vedet je da je mal svoh ta motor,...pa poraba je kr mocna, pa dost je vazno ce je tehnicno brezhiben, ce ni lahk se nekej dnarja prpravis,...
Sm 150 e je smesna cena,...nimas kej zaje...
no sm ga pred 1 uro kupu....in sicer ma 2.0 motor,99 kw,letnik 90,ma klimo,abs,servo volan,potovaln racunalnik,usne komplet,sedeze na elektriko naprej nazaj gor dol,masaza sedezev,elektricne sipe vse 4,elektricne ogledala,pouhn enih knofov-se sam ne vem zakva,prtlaznk na en motorck da se kr sam zapre pa ja fak pouhn stvari....no sam se vseen bi prosu za komentarje tega avta...bl bi mi graje prov prsle

l.90?matijagtt napisal/-a:no sm ga pred 1 uro kupu....in sicer ma 2.0 motor,99 kw,letnik 90,ma klimo,abs,servo volan,potovaln racunalnik,usne komplet,sedeze na elektriko naprej nazaj gor dol,masaza sedezev,elektricne sipe vse 4,elektricne ogledala,pouhn enih knofov-se sam ne vem zakva,prtlaznk na en motorck da se kr sam zapre pa ja fak pouhn stvari....no sam se vseen bi prosu za komentarje tega avta...bl bi mi graje prov prsle![]()
![]()
Re: Renault 25 2.0 baccara info
matijagtt napisal/-a:..kolega jo prodaja mi za 150e....
okej tole mi ne gre in ne gre v glavo