moj clio

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

aha ok pol ... me prov zanima ce bo resena situacija z mojim ... sej ni tak problem spucat ... pol urce dela ... tam na unem linku k sm ti ga enkrat poslal k ga je mloncar objavu je v piko razstavleno, pa cel postopek opisan ... jst sm dal za sprej k sm tega spucal 4,10 evra ... samo glede na un link je dost, ce samo zgornji del razstavs, pa spucas zgornji del posebi, pa spodnji ... tist razdirat za prosti tek pa le, ce mas "jajca" :) ... men je mehanik reku da je enkrat sel, pa ne bo vec :) ...
Lp RoZleht
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

Ja jst sem tud enkrat mel mal prevec cajta pa sm razdiru ta enispric ..pa tisti motorcek prostega teka.....pa vse lepo spucu .....pol so mi pa zjutraj obrati nihali ..motor se je zaganju ...sam pol se je samo zrihtalo :lol:
Uporabniški avatar
RoZleht

evo tkole je ... z drugim racunalnikom in drugim vplinjacem, je poraba 9,2L/100km ... tko da, zdej obstaja varjanta edino da nekje pusca, pa ceprov ni nikjer nc vidt ... z mehanikom enkrat vse pregledala, vse cevke, pod klopjo zadnjo, vse, nikjer nc ... naceloma tud ker hitro izhlapeva bencin, bi se poznala bela sled ... nikjer nc ... plini so pa ok ... tko da, jst sm dvignu roke od mojga cliota, zdej mal prsparam, kupm drug avto, ta gre pa na odpad, ker nimam niti energije vec, niti nobene ideje vec ...

HVALA VSEM ZA POMOC OD ZACETKA PA DO DANES ... Se najbl hvala Samojedu, k mi je odgovarjal na najbolj neumna vprasanja k sm mu jih postavlal, pa nikol me ni nikamor poslal :) ... In pa mojmu mehaniku Roku, k je izpolnjeval moje vcasih tud nemogoce zelje k sm mu jih reku, da naj pogleda, poprav, nardi na avtu ...

EDIT: pa se enkrat, da ne bo kdo pomislu ... pretezka noga ni razlog, ker 300 km avtoceste, le redko preko 130km/h, tko da ni to to ...
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
RoZleht

no da obudim svojo legendarno temo, k jo bom pol pobrisal :) al pa zaklenu :) ... uglavnem avto je spravljen lepo na 7,5l/100 km, kar sem zadovoljn ... prej se je neki casa vrtela okrog 8,5-10L, ampak sm prejsn vikend cist zrd firbca, odprl racunalnik vbrizga, tistga k sm dodatno kupu in unga starga ki je bil odprej notr, in se mi je zdelo cudno, ker v bistvu niti en un cip k je notr, ni bil identicen oz. na identicnemu mestu, kot na "tastarem" racunalniku ... dal sem tastarga not, in je poraba 7,5L, s cimer sem vec kot zadovoln ... avto dela zlo lepo - mislm masina - tko da verjetn, je kombinacija - drug einspric (spucan v nulo ce ma to kej veze) +nova lambda (k je verjetn tud una bla vredu k je bla prvic menjana)+nov senzor temperatura motorja+nazaj star racunalnik, zdravilo za moj problem ... :) no sej ni spet tok velik :) ...

Tko da se enkrat vsem NAJLEPSA HVALA za pomoc, k ste mi pomagal, se najbolj pa Bojcitu in Samojedu, k me nista nikol poslala nikol v 3 krasne :), ceprov sm njiju najvec spraseval in jim utrujal z nemogocimi stvarmi ... No pa se zahvala gre mojmu mehaniku, k je vse moje zelje (kar ste tle gor predlagal) zastonj pregledal, zamenjal itn. ... no dela ni racunal to mislm rect ...
Lp RoZleht
Odgovori