16-ke v Clio B2 ???
16-ke v Clio B2 ???
No to vprasanje je za vse lastnike Clia B2 in sicer, a ma kdo v sprednjih vratih 16-ke? Pa kako je to montiru, al je rezu al je se kaka druga varianta?
Habbke: na avtoakustika.com sem bral da si za brata spraseval isto vprasanje. A mi lahko poves kako sta potem to zrihtala???
Ja pa, ce ma kdo kake slike bi blo fino!!!
LP Miha
Habbke: na avtoakustika.com sem bral da si za brata spraseval isto vprasanje. A mi lahko poves kako sta potem to zrihtala???
Ja pa, ce ma kdo kake slike bi blo fino!!!
LP Miha

Zdravo!
Slik nimam, gre pa no ja-mal dela je.Se mi zdi da sem ze nekaj napisal o tem.
Najprej odsraufas kljuke in spodaj imas se dva sraufa.Tapet s tezavo potegnes dol, vmes je en kit.Najbolje je da avto mal segrejes-garaza, ker ti lahko plastika poci.
Ce bos ze razdiral obveszno nabavi obloge za vrata,da ti ne ropota kasneje ali pa sprej ali bitumensko smolo.Kablovje in vse pritrdis da potem ne ruzi.Spodaj imas tudi tako satovje ki rado ropota, pod tega das nujno nekaj.
Ko imas plastiko od vrat dol, moras obvezno izrezat plastiko ven za 16-ke.Notri bos videl take "strehce" ki jih izrezes se zraven.Ko bos to izrezal seveda zraven odrezes se plasticne distancnike.Ce mas nesreco in imas malo vecje magnete oz mal boljse zvocnike, bos moral rezat se mal pleha zraven (cca 5mm) in seveda nove luknje.Ko imas vse to je treba narest se lesene distancnike, saj plastika od vrat ne pride do pleha ampak so vmes tisti omenjeni plasticni distancniki, katere smo predhodno odrezali.POtem pa distancnik notr zacesano pritrdis in plastiko od vrat cez.Potem pa skozi distancnik zvras luknje in knipping vijake in to je to.Mrezica cez in nic se ne vidi.Seveda ce bos dajal ti folijo , vrata ter folijo segrevaj s fenom
Uff, dost za enkrat
Chip
Slik nimam, gre pa no ja-mal dela je.Se mi zdi da sem ze nekaj napisal o tem.
Najprej odsraufas kljuke in spodaj imas se dva sraufa.Tapet s tezavo potegnes dol, vmes je en kit.Najbolje je da avto mal segrejes-garaza, ker ti lahko plastika poci.
Ce bos ze razdiral obveszno nabavi obloge za vrata,da ti ne ropota kasneje ali pa sprej ali bitumensko smolo.Kablovje in vse pritrdis da potem ne ruzi.Spodaj imas tudi tako satovje ki rado ropota, pod tega das nujno nekaj.
Ko imas plastiko od vrat dol, moras obvezno izrezat plastiko ven za 16-ke.Notri bos videl take "strehce" ki jih izrezes se zraven.Ko bos to izrezal seveda zraven odrezes se plasticne distancnike.Ce mas nesreco in imas malo vecje magnete oz mal boljse zvocnike, bos moral rezat se mal pleha zraven (cca 5mm) in seveda nove luknje.Ko imas vse to je treba narest se lesene distancnike, saj plastika od vrat ne pride do pleha ampak so vmes tisti omenjeni plasticni distancniki, katere smo predhodno odrezali.POtem pa distancnik notr zacesano pritrdis in plastiko od vrat cez.Potem pa skozi distancnik zvras luknje in knipping vijake in to je to.Mrezica cez in nic se ne vidi.Seveda ce bos dajal ti folijo , vrata ter folijo segrevaj s fenom
Uff, dost za enkrat
Chip
Ah nic takega ce jih malce obrezes.Pac izgleda originalno, paneli pa ne.Nino napisal/-a:Uffff, dela je dost.
Skoda mi je vrata rezat, sm mislu da bi naredu kake panele pa se ne vem kako. Iscem slike okoli pa nikjer nic ne najdem!!!
LP Miha
No panele pac naredis s poliestra in lesa.Das plastiko vrat dol,zrezes plato iz lesa oblike krivine plastike in seveda luknjo.Naredis nosilce za npr.filc, napnes blago in potem nanasas plasti poliestra.Brusenje, barvanje, lakiranje, dela dost...
Chip
Jest sem naredu iz 8mm media pan plosce panele, jih prisraufal in zasilikonal na plastiko, nato pa nasraufal not 16ke. Bom probal to slikat, pa sliko tle gor spravt, da bos vidu, kako to zgleda. Sploh si pa iz Sk.Loke, pa se lahka nekje dobiva, pa to pogledas. Jest sem iz Bitenj. Ce mas zeljo to pofirbcat, mi napis na [email protected]