MaTe0 napisal/-a:Zanima me, ali ima R5 Five spredjni lonec + zadnji lonec in nima katalizatorja? Al ima samo Sprednjo cev katalizator in zadnji lonec.
Ve kdo to? Nisem doma da bi pogledal mehanik me je klical in mi je rekel da morem kupit sprednji lonec ker se je vsipal in pa dihngo.
V eni trgovini pa so mi rekli da nima moja petka tega lonca da ima samo sprednjo cev katalizator in pa zadn lonc. zaj pa ne vem no.
avto je letnik 95 in sumim da ma katalizator.
Prosim ce mi lahk kdo cimprej pomaga ker morem nabavit dele.
HVALA!
jah twingo nima srednjega lonca, samo katalizator in zadnji lonec...in to ze od letnika 93
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom www.avtohisa-REAL.si
Jasno da je to katalizator, razen ce je bil gor lonec od campuske. Skratka, katalizator je, pa avspuhi so razlicni pri 3 in 5 vratni petki. Zadnji lonec mislim da je pri vseh enak (campus, five, 3 ali 5 vratne), za ostalo pa ne vem na pamet.
Zanima me ker me je zdaj malo minlo ko sem vido kolk me bo prisla menjava le tega. Pa me zanima kaksne so posledice ce jaz lepo dam kondenzator dol in zvarim samo skupaj cevi. bo kaj avto vec pil, poraba? , bo trpel bolj zadnji lonec in podobno.
Bojci ti vem da nimas tega gor ... kak naredis tehnicni pregled?
Daj te pa bom ga jaz poklical pa do njega peljem avto. a on tebe pozna? Da mi naredijo nekaj takega ko mas ti pac za tehnicni dam nazaj gor katalizator ko ga bom imel bom pac enga rabljenga kupo.