100W zarnice

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
BlackWind
Kraj: Kranstrdam

Odgovor Napisal/-a BlackWind »

scrat napisal/-a:Ma kupi navadne halogenke 55W ampak une k svetijo 30% bolj. To je resitev.
ali pa te korejske kupis ki so cele modre in dajo belo svetlobo, pa dosti lepse svetijo...potem mogoce zamenjas se parkirne ce ti rumena vmes seka, jih nadomstis z belimi ledicami in imas lepo belo luc pa se svetlobo...to bi ti jaz priporocal ampak odloci se sam...
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom :P
www.avtohisa-REAL.si
scrat
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a scrat »

BlackWind napisal/-a:
scrat napisal/-a:Ma kupi navadne halogenke 55W ampak une k svetijo 30% bolj. To je resitev.
ali pa te korejske kupis ki so cele modre in dajo belo svetlobo, pa dosti lepse svetijo...potem mogoce zamenjas se parkirne ce ti rumena vmes seka, jih nadomstis z belimi ledicami in imas lepo belo luc pa se svetlobo...to bi ti jaz priporocal ampak odloci se sam...
lp
kok casa pa drzijo te korejske in ali so dovoljene?
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

fak ej...vi pa znate vsako stvar zakomplicerat do amena :?
Das eno zarnco not in to je to. Isti drek kaj das notr, dokler ni ksenon je vse isti k****...razna korejska, tajvanska sranja drzijo glih tolk da se do doma prpeles.
Glede barve pa je cist vseen dokler ni modra, rdeca, znj svetloba :roll:
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
BlackWind

scrat napisal/-a:
BlackWind napisal/-a:
lp
kok casa pa drzijo te korejske in ali so dovoljene?
meni se ni nikoli zatezil policaj pa jih imam ze od dneva nakupa clear luci :!: drzijo mi ze vsaj leto in se kaj vec...pa so mi pregledovali homologacijski kartoncek ponoci in ni nobeden nic rekel :!:
ker svetijo belo in se modrega odtenka ne opazi....mogoce pri ne clear steklu pride malo do modrikastega efekta...ampak ni panike...
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom :P
www.avtohisa-REAL.si
scrat

Kje pa jih lahko kupim?

@drmo: take it easy man :wink:
Uporabniški avatar
BlackWind

scrat napisal/-a:Kje pa jih lahko kupim?

@drmo: take it easy man :wink:
a3m, spar ima podobne (tam sem kupil h1 in h7 za ateka pa so ql)
pa se kj bi jih dobu...
cena za par H4 je bila cca 2,5k starih sit
enkrat sem pa imel neke gold vision kupljene pri fazerju za 4,8k sit ampak so mi kmalu crknile in se cela ni bila modra...samo na koncu kak cm, tako da ko si dolge prizgal je rumena vmes sekala :? mora iti cela modra :!:
lp
www.avtohisa-REAL.si
Uporabniški avatar
Nicc0

Odgovor Napisal/-a Nicc0 »

spar.... rofl ker sem kupil zarnice po 20h delovanja jih je samo skurlo pa napihnilo spredaj :D vseh 5 kompletov pa kolego tut :D
Uporabniški avatar
BlackWind

Nicc0 napisal/-a:spar.... rofl ker sem kupil zarnice po 20h delovanja jih je samo skurlo pa napihnilo spredaj :D vseh 5 kompletov pa kolego tut :D
ma ja te sparove sem ze reklamirov h1 od ateka...dobr da so dal nove :D
tko da drugic mu jih grem iskat v a3m pa je :D ne more trgovina ki prodaja mleko in kruh prodajat zarnc halo :D
www.avtohisa-REAL.si
Uporabniški avatar
Drmo

jest sm dons en shit nabavu....kao white xenon Slika
glih crkna mi je prva zarnca od kar mam avto pa sm reku da morm met popoln komplet in sm su nabavt v Bauhaus en svabsk sraje. Zaenkrat svet Slika
H7 so ble 13eur al neki tacga.
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Dej ce lahko poslikaj, da vidmo kok sveti...
scrat

mene tut zanima kako svet...
Uporabniški avatar
koky
Kraj: Gorenjska

Odgovor Napisal/-a koky »

no ta debata je mene prepricala da sm dal vn 100W zarnce.. nop se mi zdi skoda luci, relejev pa vseh soltarjev. bom su raj po normalno mocne pa te k majo kao 30%+... drgac je bla pa fora pr teh k sm meu 100W so dajale belo svetlobo. ql je blo dokler je trajal ;D
Slika
Uporabniški avatar
Drmo

Tadej napisal/-a:Dej ce lahko poslikaj, da vidmo kok sveti...
sploh nism vidu da je kdo kej napisu :? Sej bos vidu na lokalcu...zdej je kr mal grdo k dolge przgem k svetjo rumen pa se vid linijo :lol:
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
Spidi
Kraj: Gorenjska

Odgovor Napisal/-a Spidi »

Glih kupu 100/80W, pa ne bom vn dav ker tiste 60/50W mi svetjo za en drek na Punto ph1, vidm glih 3,5 metre naprej....(ja parabola je bila spucana, stekla tudi, pomagal malo je, ne pa toliko kot te zarnice.)

Imel sem v Petki tudi te ki so 30% bolj svetle (Osram nekaj, bom jutir pogledal ce imam se skatlo kje), drage kot da so zlate, razlika pa je bila ocitna. Aja obe crknile po nekje 7-8 mesecih, ena za drugo....
Uporabniški avatar
Drmo

Men so originalne drzale 3 leta....pol je pa ena crknila in sem probu z temi white xenon Slika
Enigma motorsport
Odgovori