Ko bo naslednic malo vec casa bom probu nardit tako da bom imel zgori pozicijo+stop luc...sam bo pa treba mal vecjo predelavo narest...bo treba tist vezje u luci razf***
mam jaz na 19ki tako narejeno ze tri leta pa zaenkrat nimam problemov z vozniki za sabo...vem pa da ko od zadaj gori 104 W + tretja zavorna luc, da sajna kot v peklu
Sem ti ze ukradel formulo uspeha...danes sem imel cas..in ker moji prsti radi po avtu sarijo sem danes zvezal tako da mam tud jst stop luc namest meglenke....taprvo sem zvezu pozicijo gor pa mi ni blo usec..je bols da je stop luc...pazite se voznje zamano lahko vas zaslepi
FastDay napisal/-a:Sem ti ze ukradel formulo uspeha...danes sem imel cas..in ker moji prsti radi po avtu sarijo sem danes zvezal tako da mam tud jst stop luc namest meglenke....taprvo sem zvezu pozicijo gor pa mi ni blo usec..je bols da je stop luc...pazite se voznje zamano lahko vas zaslepi
Hehe...ti kar...sj zato sem pa dau tuki gor... sj je blo isto s sportnim filtrom...prej ni noben ga meu pol ko sem pa js ga not dau...so bili pa takoj se trije
Kaj si pa naredu s kontrolno lucko na armaturki ki zasveti ko stopis po bremzi???
FastDay napisal/-a:Sem ti ze ukradel formulo uspeha...danes sem imel cas..in ker moji prsti radi po avtu sarijo sem danes zvezal tako da mam tud jst stop luc namest meglenke....taprvo sem zvezu pozicijo gor pa mi ni blo usec..je bols da je stop luc...pazite se voznje zamano lahko vas zaslepi
Hehe...ti kar...sj zato sem pa dau tuki gor... sj je blo isto s sportnim filtrom...prej ni noben ga meu pol ko sem pa js ga not dau...so bili pa takoj se trije
Kaj si pa naredu s kontrolno lucko na armaturki ki zasveti ko stopis po bremzi???
nemore zasvetit ker sem na konektorju izstaknil zico za meglenko ven..in smo naredil briko na stop luc (vse sem naredil na konektorju) to sem mel v mislih ta povratni tok..bal sem se da mi neskuri Box k ni glih fajn ce mas povratn tok na box...
No to morem pa se js nardit...kr men sveti kontrolna lucka na armaturki...
Povratni tok pa itak ne more do box-a ker gre kabelcek direkt na varovalke potem pa na box...sam varovalke pa ni not
Jaz sem namenoma pustil, da se mi lucka priziga, ko zabremzam.
To pa resis z diodo, ki jo vezes na zico, ki napaja meglenke. Seveda obrnjena mora biti v smeri proti zarnici za meglenke. Torej, blokiran bo povratni tok in lucka ne bo svetila vec
Pa mora biti vsaj 4 Amperska. Ne vem, ce se tako mocne diode dobi, dobi se pa zagotovo 3 Amperska, zato vezes vzporedno dve diodi.
To pa resis z diodo, ki jo vezes na zico, ki napaja meglenke. Seveda obrnjena mora biti v smeri proti zarnici za meglenke. Torej, blokiran bo povratni tok in lucka ne bo svetila vec
no to sm tud jst razmislu...kr mene pa kr mal mot tista lucka kr prou seka iz armaturke...bom kr kabelcek iztaknu...najlazi bo...
no to sm tud jst razmislu...kr mene pa kr mal mot tista lucka kr prou seka iz armaturke...bom kr kabelcek iztaknu...najlazi bo...
hehe, tko kot verjetno motijo prizgane meglenke ljudi za tabo.
no ja mogoce sem edini tukaj, ampak meni gre blazno na zivce, ce mi je pred nosom kaksen fansy avto z led lucmi zadaj, katerega voznik stoji na bremzi kot da ga drzi pri zivljenju ter mi seva v glavo. A ne more zategnit rocne al kaj.