Megane II neki ga je** pomoje...
Re: Megane II neki ga je** pomoje...
A mislite, da so vzigalne tuljave krive...ko ga zjutri przgem...ene 30sec pocakam in potem speljem...pol dam mal gasa in avto kr mal zgubi moc in potem normalno potegne...to nardi ene dvakrat in potem je vse kul. A je to zarad tega k je mrzlo al znajo bit tuljave?
Pa kaki avti so to, ene 30s pocakas, da speljes
... Ma da dela u nulo takoj, ko vzges
Ce ne je pa boljs en avto nabavit in se cimprej znebit drvarnice. 
Pa kaki avti so to, ene 30s pocakas, da speljes
Men so sle tuljave (megane II) dvakrat, k sreci se v casu garancije. To je bila v bistvu prva okvara iz niza, ki je sledil (in se zal se ni koncal).
Prvic sem budala prisel na servis z avtom traktorjem in razlozu, da cudno ropota in lucka za motor sveti. No, ko se je to zgodilo drugic, sem ze poklical vlecno sluzbo...
Naslednjic si bom za vsakdanje prevoze kupil avto, renaulte pa naj kar drugi imajo!
Prvic sem budala prisel na servis z avtom traktorjem in razlozu, da cudno ropota in lucka za motor sveti. No, ko se je to zgodilo drugic, sem ze poklical vlecno sluzbo...
Naslednjic si bom za vsakdanje prevoze kupil avto, renaulte pa naj kar drugi imajo!
V8 rules! kakor opazam (lahko se motim) si na forumu napisal 5 postov in v vsakem si kurcal cez Renault, ce ma kolega tezave z vzigalnimi tuljavami ga boli k**** kaj si ti mislis o znamki Renault. Ce te avto ob zivce spravlja pejd vn pa se poscij na njega, ne pa nam kvarit dan...
lep dan se naprej
pa da bi cim manj po avtu scal...
lep dan se naprej
Za vsakdanji prevoz si kupi avtoV8 rules! napisal/-a:Men so sle tuljave (megane II) dvakrat, k sreci se v casu garancije. To je bila v bistvu prva okvara iz niza, ki je sledil (in se zal se ni koncal).
RS-sport
sorry vsi vi, ki ste bili morda prizadeti. nikomur nisem zelel pokvariti dneva.
seveda, to je FORUM LJUBITELJEV RENAULTOV, skor bi pozabil...
hotel sem samo vsem povedat, da imam z renaultom slabe izkusnje, samo ce se ti v treh letih zgodi to kar se je men, potem zacnes resno dvomit o znamki in se predvsem cudis, od kje ljudem zadovoljstvo in potrpezljivost. potem preberes, da nekomu nekaj cuka, pa si enostavno mislis, pa kasen je to avto in kako ga sploh se lahko prenasa...
aja, da ne pozabim nasteti problemov pri svojem megane II 2003 bencinar:
- 2x menjava vzigalnih tuljav
- 1x menjava racunalnika potniskega prostora
- 2x menjava vodne crpalke v kompletu z zobatim jermenom
- 1x menjava sikala za odpiranje prtljaznika
- 2x popravilo el. mehanizma odpiranja sprednjih stekel (ne vem tocno, kaj vse se je menjal)
- 4x poskus odprave skripanja zavor
- 1x komplet menjava sklopke
- 4x popravilo slabo pritrjenih elementov (2x v potniskem in 2x v motornem prostoru)
to se mi zdi vse to za avto, ki ima pevozenih komaj 45.000 km too much, kaj pa vam? razmisljam, da bi mogoce v zvezi s temi izkusnjami odprl kar novo temo, kaj mente?
napak je se veliko vec, samo se v casu garancije niso odpravile, ker sem si enostavno rekel, da so moji zivci in cas pac vec vredni kot pa en avto, ki je ze danes mocno iz mode in ga tako kot vse renault modele cez 10 let po zakljucku prodaje ne bomo vec srecevali na cestah. spomnili se ga bomo samo se tisti, ki smo preziveli ure in ure ob voznji na in iz izrednega servisa.
v zvezi s cukanjem pa so tudi meni prodajali razlicne zgodbice, naprimer pravljico o kakovosti bencina, pa pripovedko o dezevnem dnevu, ki se rad poigrava z elektriko... pa za cviljenje zavor so mi cisto resno razlozili da je za to kriv zloben prahec.
vem, kako mora delovat avto, zato sem zacel verjeti v renaultove pravljice, ker so dejansko resnicne.
hotel sem samo vsem povedat, da imam z renaultom slabe izkusnje, samo ce se ti v treh letih zgodi to kar se je men, potem zacnes resno dvomit o znamki in se predvsem cudis, od kje ljudem zadovoljstvo in potrpezljivost. potem preberes, da nekomu nekaj cuka, pa si enostavno mislis, pa kasen je to avto in kako ga sploh se lahko prenasa...
aja, da ne pozabim nasteti problemov pri svojem megane II 2003 bencinar:
- 2x menjava vzigalnih tuljav
- 1x menjava racunalnika potniskega prostora
- 2x menjava vodne crpalke v kompletu z zobatim jermenom
- 1x menjava sikala za odpiranje prtljaznika
- 2x popravilo el. mehanizma odpiranja sprednjih stekel (ne vem tocno, kaj vse se je menjal)
- 4x poskus odprave skripanja zavor
- 1x komplet menjava sklopke
- 4x popravilo slabo pritrjenih elementov (2x v potniskem in 2x v motornem prostoru)
to se mi zdi vse to za avto, ki ima pevozenih komaj 45.000 km too much, kaj pa vam? razmisljam, da bi mogoce v zvezi s temi izkusnjami odprl kar novo temo, kaj mente?
napak je se veliko vec, samo se v casu garancije niso odpravile, ker sem si enostavno rekel, da so moji zivci in cas pac vec vredni kot pa en avto, ki je ze danes mocno iz mode in ga tako kot vse renault modele cez 10 let po zakljucku prodaje ne bomo vec srecevali na cestah. spomnili se ga bomo samo se tisti, ki smo preziveli ure in ure ob voznji na in iz izrednega servisa.
v zvezi s cukanjem pa so tudi meni prodajali razlicne zgodbice, naprimer pravljico o kakovosti bencina, pa pripovedko o dezevnem dnevu, ki se rad poigrava z elektriko... pa za cviljenje zavor so mi cisto resno razlozili da je za to kriv zloben prahec.
vem, kako mora delovat avto, zato sem zacel verjeti v renaultove pravljice, ker so dejansko resnicne.
avto nameravam vozit dokler mu kolesa ne odpadejo, samo imam slab obcutek (nekaj skripa tam spodaj), da se bo to kmalu zgodilo. zoprno je zivet z obcutkom, ko imas avto, ki mu (upraviceno) ne zaupas in potem zavestno spreminjas svoje zivljenske navade. prej sem 10 let vozil avto, namenoma ne bom povedal kateri, za katerega nisem vedel, da ga imam. redne menjave olja in filtra, tu in tam je zmajkalo tekocine za vetrobranska stekla, popravilo zadnjih amortizerjev in bobnov tam nekje po 150.000 km - in to je bilo vse.
ogledan imam tale avto, samo nisem preprican, da bo kdaj prisel tudi k nam:
http://www.treehugger.com/files/2005/12 ... ctis_-.php
zdi se mi prakticen, poceni in verjetno je tudi zanesljiv, nekasna verso izvedba popularnega modela. vasi komentarji in kritike?
ogledan imam tale avto, samo nisem preprican, da bo kdaj prisel tudi k nam:
http://www.treehugger.com/files/2005/12 ... ctis_-.php
zdi se mi prakticen, poceni in verjetno je tudi zanesljiv, nekasna verso izvedba popularnega modela. vasi komentarji in kritike?