Laptop, notesnik...
http://www.mimovrste.com/katalog/produc ... 1140393728
unza unza
Ram za prenosnik je pol manjsi kot pa ram za pc. Pa prvo bi blo fajn preverit prej ko kupis ce mas sploh kaki slot fraj.
ker se zna zgodit da so pametni eni pa dajo 2x256mb noter in potem ne mores dat vec zravn ker mas samo dva slota.
Sem pa tud sam premisljeval da bi si kupil prenosnik, vendar pogoj je da ima graficno in pa da ima najmanj gb rama
Ali da kupis enga tak da za mali dnar pa kupis rame zraven.
unza unza
ker se zna zgodit da so pametni eni pa dajo 2x256mb noter in potem ne mores dat vec zravn ker mas samo dva slota.
Sem pa tud sam premisljeval da bi si kupil prenosnik, vendar pogoj je da ima graficno in pa da ima najmanj gb rama
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Re: Laptop, notesnik...
kolega ki ga dobro poznam prodaja laptopa za 256mb graficno 80gb al vec disk,1024 rama,tv kartico torbico, za neki 600eur jaz pa ti dam se tisti adria rout zraven ko sma se menlaDanch napisal/-a:Namen imam kupiti laptop-a.
Zanima me ali je pametno kupiti rabljenega za recimo 500-600eur (se dobijo kr z dost dobro opremo, 80Gb diska+, 512Mb+...)
novi pridejo prb. od 900eur +
pa zanima me ce je kaj lahko narobe z baterijo ce imas ves cas uporabe prikljucenega na napajanje?
Katero firmo priporocate.
lahko tudi predlagate kaksnega ugodnega
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD