sj sm js tut..ampk avto je biu ornk usekan, samo en kljuc, lucka za iarbag gorela, treba bi blo menjat blatnik, odbijac, ogledalo, ravnat feltno, menjat lezaj, stabilizator, ploscice, abs lajtngo itn..
@meganeman: v bistvu se gre za 06/07 megane II coupe..s tremi vrati jap
mal ze, sam dizl ne pride v postev..vzeu bi ga pa predvsem zarad 4 letne garancije, prvo leto kasko in osnovno zasrtojn ipd..mislim da je to kr ok..CC je neprimern lepsi, sam to je avto za bejbe, zame in za delo, ki ga opravljam pride tzk v postev..pa se preselit bi se mogu u tople kraje..
BoneS napisal/-a:
sj sm js tut..ampk avto je biu ornk usekan, samo en kljuc, lucka za iarbag gorela, treba bi blo menjat blatnik, odbijac, ogledalo, ravnat feltno, menjat lezaj, stabilizator, ploscice, abs lajtngo itn..
Pol bi pa meni rekel pa bi ze nekaj ven zrihtala-sem pri koritu za dele in popuste
No upam da bos srecen z Renaultom
BoneS napisal/-a:
Pol bi pa meni rekel pa bi ze nekaj ven zrihtala-sem pri koritu za dele in popuste
No upam da bos srecen z Renaultom
sj avto je biu se dokaj poceni.samo najn bi blo treba ruknt najmanj 4k eur, da ga spravm na cesto..pa se zmer bi meu sam en kljuc..a ti mas limuzino al kupeja?
no da se vrnem k temi-zanima me see ena stvar-ali lah dobis megane coupe F1 team z ledrom (doplacilo) al ne?
Lahko tudi pogledas na renault.si, snames cenike v zip datoteki, noter pa so pdf-ji tudi za RS, ne vem ce je enako kot F1, vem da sem videl tudi opcijo recaro sedezev.