pristojnosti policnikov ko te ustavijo

Homologacije, zakoni, predpisi
Andrejcek

pristojnosti policnikov ko te ustavijo

Odgovor Napisal/-a Andrejcek »

Danes so me policniki ustavli in mi zagnjavli z droga testom, potem mi je preslatau zepe in pregledal osebno prtljago, tezili so mi s svincnikom (gledanje levo-desno), s svetilko mi je svetu v oci (sredi belega dne) ter gnjavu kolko in kdaj sem nazadnje kadil (vemo kaj) ali zauzil tablete!Nekaj malega je preverjal pri punci nazadnje pa tezil z droga testom. Nic o alkoholu, nic o avtu, razen homo.

Zaj me pa zanima koliko pristojnoti imajo te barabe, da se spravijo na osebne reci, ki jih imas v avtu in koliko te lahko izprasujejo?

Hvala za odgovore

P.S. skrajno neugodna situacija

Lep pozdrav, Andrej
Life Is Short...Don`t Drive Fast...Just Fly Low
Uporabniški avatar
Nicc0

Odgovor Napisal/-a Nicc0 »

da bi meni to naredil mu j**** mater pa se jas bi najebo :D
Andrejcek

In stojimo ob cesti, trije policniki in jaz, eden mi prtljaznik premetava, drug mi v oci sveti, tretji pa zravn guzvo dela. Vstavl so me pa z marico kot nekega kriminalca. Prekleti pendreki!!

Najraje bi jim kidnu pa je zal bil dan. Ce bi kaj sikal bi mu reku naj raje renaulta nabavi k una truga tak al tak nikam ne potegne :lol:

Cista USA scena, je blo kot mi miami vice snemal :lol:
Uporabniški avatar
Nicc0

aija pa niso bli drzavni ne? navadni pac pol pa ne vem ce lahko bom pa prasal soseda :D
Andrejcek

Ne bi vedu. :? Men so vsi pendreki isti. :lol:

Isto so bli obleceni k lokalci
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

kje p je blo to ? :shock:
Andrejcek

U Portorozu.

Na razcepu za Piran in Portoroz. Ravno med odhodom na studentsko kosilo :x

Aja, pa sikal je kje mam prjavleno bivalisce ... kiss my behind..., nism hotu povedat :lol: kot da je pomembno ce nism z obale...
Uporabniški avatar
ZZ-717

Andrejcek napisal/-a:U Portorozu.

Na razcepu za Piran in Portoroz. Ravno med odhodom na studentsko kosilo :x

Aja, pa sikal je kje mam prjavleno bivalisce ... kiss my behind..., nism hotu povedat :lol: kot da je pomembno ce nism z obale...

aia tm na unmu kriziscu ...:S svasta .. kr nmorm vrjet d ti je to vse pregledvov ? :shock:
Andrejcek

Ampak fora je v tem, da sm krenu od avditorija (ce kdo ve), pa po neki enosmerni na glavno cesto kjer ni blo zive duse, po 5 sekundah se mi pa modra truga na rit nalepi, pa se fura cist za mano, nakar me pod lucko in sireno vstavi 300m naprej.

Zgledal je kot da bi me cakal

Na koncu pa rece da kao k nima casa me ne bo pelu na droga test ampak da bomo to opravli kdaj drugic. Pa reku je da sm mu ful sumljiv da sm zadet k se tresem (10°C, burja, lacen, zivcen k mam jutr izpit)-pa kdo se neb tresu.

K nikol nism droge niti povohal me je tak dajalo da bi sam vzel pobudo za test ampak k mam jutr izpit...ni blo cajta. Prekleti butli k nimajo kaj pametnega pocet, pa se na spedenane avte spravljajo.

Tak da vsi k mate znizane rakete, pa sportne zimske gume, zravn dobre sosolke, sportne filtre in nastavke na izpuhu ter vec konjov kot oni oslov hitr na policijsko k mamo skupinski droga test.

Jao sem razp****n!
Uporabniški avatar
16v-TwInGo
Kraj: Ribnica

Odgovor Napisal/-a 16v-TwInGo »

Ah dougcas jim je blo! Sj je tut mene neki cajta nazaj ustavu v Lj pa mi je reku da bomo prvu opravl test za alko pol da me bo pelou na policijsko postajo na thc test!
Pa recem ja ni panike nc ne skrivam, pa mi nazaj prbije sam oci mas pa take k da si totalno zadet. Ok wtf model si mislm! Biu sm v kms-ju ful zakajen une luci ti sopajo tam vroce valda da mam rdece oci!
No sam pol ni blo nc pa tut ce bi blo edin kar bi blo je to da bi prsou domou kasne tri ure kasnej!
To so policaji j***t ga vsi mocni k ma znacko pa pistolo pa pendrek!
LP
Slika
Uporabniški avatar
Nicc0

z mano je bil danes zelo prijazen gospod policaj pac zarad tega bil ustavljen ker muziko sopal ce bi bil tak slab bi mi napisal 60eur kazni in bi mu se jebalo je pa samo rekel kontorola prometa pa vozniska & prometna in je pogledal ter rekel srecno voznjo ....

niso vsi taq zaf0kani kot nekateri pravite ;) sry taq pac je so pa eni tut barabe ;) tega pa nebom reko da niso :P :lol: :lol:
Uporabniški avatar
ZZ-717

Nicc0 napisal/-a:z mano je bil danes zelo prijazen gospod policaj pac zarad tega bil ustavljen ker muziko sopal ce bi bil tak slab bi mi napisal 60eur kazni in bi mu se jebalo je pa samo rekel kontorola prometa pa vozniska & prometna in je pogledal ter rekel srecno voznjo ....

niso vsi taq zaf0kani kot nekateri pravite ;) sry taq pac je so pa eni tut barabe ;) tega pa nebom reko da niso :P :lol: :lol:
sto ljudi sto cudi... sto polcajev mogoc ksn dobr :) ... kje so te p ustavl zrd muzke ? pa a si mev tok naglas al kaj :? p sj to je prepoved sam po 10uri zvecer kukr js vem ?
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

Nicc0 napisal/-a:z mano je bil danes zelo prijazen gospod policaj pac zarad tega bil ustavljen ker muziko sopal ce bi bil tak slab bi mi napisal 60eur kazni in bi mu se jebalo je pa samo rekel kontorola prometa pa vozniska & prometna in je pogledal ter rekel srecno voznjo ....

ceprov sm jst gledal enga pacienta hehe k se je vozu sred belga dneva gor pa dol po slovenski (v lj) to sm vidu k sm sel mimo name do mobitela, k sm sel pa nazaj proti domu je pa ze bil na pasu k trole vozjo, polcaji ga pa popisoval ...
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
Nicc0

loooooooooool :D :lol: :lol: :lol: :shock: :shock:
Uporabniški avatar
Nicc0

ne smes na javni povrsini in med vozno sopat muzike ne :D jas pa etaq da nic ne sparam s tem pa se me slisi na 1km pa izza ovinka in glej ga zlomka mas v Rusah ko hodim v sql :P
Odgovori