megane z zatemnjenimi stekli? slike ?
nwm sm probu v wheelmachine jih dt na crnga mega nitro 4 ...samo mi ne zgledajo ql...najraje bi dov 5krake oz max 6 ... sicr pa..mam se csscrat napisal/-a:Mal sm gledu druge k si jih prlimu in so mi tut ratale vsec. Malo premisli.
Kaj pa tele... http://www.tetra-mark.si/photos/alutec/ ... och_06.jpg
Men so hude.
le ubogaj ga...on ve kaj govori86-4PJ napisal/-a:nwm sm probu v wheelmachine jih dt na crnga mega nitro 4 ...samo mi ne zgledajo ql...najraje bi dov 5krake oz max 6 ... sicr pa..mam se csscrat napisal/-a:Mal sm gledu druge k si jih prlimu in so mi tut ratale vsec. Malo premisli.
Men so hude.pa hvala imperator za namig
drag racer press
mal heca
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
hehe bomo premisll valdaBlackWind napisal/-a:le ubogaj ga...on ve kaj govori86-4PJ napisal/-a:nwm sm probu v wheelmachine jih dt na crnga mega nitro 4 ...samo mi ne zgledajo ql...najraje bi dov 5krake oz max 6 ... sicr pa..mam se csscrat napisal/-a:Mal sm gledu druge k si jih prlimu in so mi tut ratale vsec. Malo premisli.
Men so hude.pa hvala imperator za namig
saj je strokovnjak glede feltn
![]()
drag racer press
mal heca
mah ne to so interne fore...samo par folka ve zakaj se gre Imperator pa feltne86-4PJ napisal/-a: hehe bomo premisll valda1000 eurov p ni kr tko za u luft vrst
ja vem da ni kar tko vrzt 1000eur ker me letos se caka en tak projekt v enaki vrednosti ali pa se malo vec....mors mal premislt ja
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
Imperator napisal/-a:spredaj 185 55 15, zadaj 205 40 17. ampak to je bilo samo enkrat hehe.86-4PJ napisal/-a:kere dimenzije s to gor fuknu ? sj kr lepo pasejo na avto sam js se zmer ustrajam pri srebrnihdrgac pa lepa kombinacija tvojih
kasnih srebrnih?
si p k formula ej
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
ti je napisu da je mel sam enkrat...86-4PJ napisal/-a:Imperator napisal/-a:spredaj 185 55 15, zadaj 205 40 17. ampak to je bilo samo enkrat ,hehe.86-4PJ napisal/-a:kere dimenzije s to gor fuknu ? sj kr lepo pasejo na avto sam js se zmer ustrajam pri srebrnihdrgac pa lepa kombinacija tvojih
kasnih srebrnih?
si p k formula ejzadi vecje gume
![]()
in ti se dejansko vozis s takimi al kaj
a ni to mal cudn za pelat? amm pac navadnih ciz..ne zlatih ne crnih ne belih ne rdecih ..pac srebrnih
ok my mistake se opravicavam sam vseen bi se loh furuclio_dizel napisal/-a:ti je napisu da je mel sam enkrat...86-4PJ napisal/-a:Imperator napisal/-a: spredaj 185 55 15, zadaj 205 40 17. ampak to je bilo samo enkrat ,hehe.
kasnih srebrnih?
si p k formula ejzadi vecje gume
![]()
in ti se dejansko vozis s takimi al kaj
a ni to mal cudn za pelat? amm pac navadnih ciz..ne zlatih ne crnih ne belih ne rdecih ..pac srebrnih