ja upam da bodo
evo en PS ...samo v realnosti bomo pa vidl kako in kaj
bad look je pa malo manjsi kot na sliki (pomojem)
tko da nekako tak bo zgledalo...samo se reze druge...
ce bo pa se kaj financ pa pride se airbrush v desni kot
ima kdo kaksno idejo motiva...
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom www.avtohisa-REAL.si
Slicker napisal/-a:a si ze razmislau kj da bi dau 15ke gor? al pa 8jx14? to bi blo po mojem noro.
ne 15tke ne ...vsaj to sezono ne...nikol se pa ne ve
8x14 hm newem, pol bi pa se blatnike mal na ven...seveda ce bi tolk siroke feltne kupil bi bile na rob...nemski styling
...najbrz bom samo drug let kupu nizje profilne gume kot so te...
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom www.avtohisa-REAL.si
haubo na svasih cimprej zasciti z temeljno barvo...pred tem pa odstrani RJO, k sm jo opazil na slikah!!! drgac bos pol mel probleme...
Badlook mi je vsec in ideja z notranjim pokrovom motorja tudi (sploh k bo v barvi (mogoce bi kaksen air brush tudi tukaj pasal))
em kar se tice german styla. Mislim, da bi ti feltne kot jih ima npr. papy na polotu tko sedle k ata na mamo (borbet...za dim.nism preprican 14col 8J)
in ce ne ta let si jih moras umisliti drug let ali pa cez par let, samo umisliti si jih bos moral 1x k potem bo adijo pamet
haubo na svasih cimprej zasciti z temeljno barvo...pred tem pa odstrani RJO, k sm jo opazil na slikah!!! drgac bos pol mel probleme...
Badlook mi je vsec in ideja z notranjim pokrovom motorja tudi (sploh k bo v barvi (mogoce bi kaksen air brush tudi tukaj pasal))
em kar se tice german styla. Mislim, da bi ti feltne kot jih ima npr. papy na polotu tko sedle k ata na mamo (borbet...za dim.nism preprican 14col 8J)
in ce ne ta let si jih moras umisliti drug let ali pa cez par let, samo umisliti si jih bos moral 1x k potem bo adijo pamet
drgac pa no comment
ja sej ce bi ga objavu v nemciji jim samo feltne ne bi ble vsec najbrz hehe
ja v zivo rje ni videti...hauba je ze v naslednji fazi pirpave...takoj naslednji dan je sla k licarju, ko sem jo dobil....ja na notranji pokrov najbrz ne bo airbrusha kot sem rekel, mogoce pride na zunanjega en ne prevec velik v desni kot bomo vidl ce bo kaksen meni vsecen motiv...
lp
clio_dizel napisal/-a:fajn rihtas. sprednjo havbo lah pustis kr tako kot je pa ne rabis nobenga airbrusha . a bo zadnja tut kej drugacna?
v mislih je odstanitev klucavnice in brisalca...ampak ker je crn avto se ju ne opazi tako mocno...res pa je da brisalca ne rabim NIKOLI ali imam spucan avto ali pa ga ne prizgem ker je ze metlica malo slaba in imam ze tako ali tako malo odrgnjeno zadnjo sipo...tko da bi ga dol odpulu pa vsaj dal en cepek noter...da bi mi ga kdo postruzil ampak je ovalen...sem ze iskal gumico vendar nobene primerne...bomo videli...najprej to dokoncam kar sem si zamislil...mogoce pa sredi sezone odstranim se ti dve zadevi
ja je se en najvecji nacrt kar jih obstaja na mojem avtu ampak bo ostala skrivnost se bo se prehitro razvedelo enkrat ko pride do realizacije
lp