Clio 1.8 16v ali Golf II Gti???

Vse ostale teme
scrat
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a scrat »

Ne kupuj golfa II...se ne splaca...sicer nima ne vem kolk elektronke notr kar je dobr...sam ksn litrcek olja na 2000km sigurno popije...cliota...al pa se kej poglej...avtomobilov je miljauztn :wink:

Nimam nc proti VW-u, ker nasledn avto bo sigurno passat :twisted:...
...no, ni sigurno...
Zadnjič spremenil scrat, dne 11 Feb 2007, 14:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
PiNkZ

Odgovor Napisal/-a PiNkZ »

Jay sem pristas sportnih avtomobilov sam ne novih ampak tam do letnik 95 kar je vec je ze zame brez veze...
Sicer sej je sportakov se pa se meu sem na izbiro citroena zx vulcano letnik 93 z motorjem od xantie 2.0 sam ni to zame... Tko da odlocitev je padla al golf gti II al pa clio 1.8 16V sam pod pogojem da je avto stock in nima nc na sebi... Ker avto mam namen imet za po lepem vremenu in nedeljah... Drugace pa bolj me vlece na cliota ker je le lepsi... Sej bom vidu kako pa kaj...
Uporabniški avatar
BlackWind
Kraj: Kranstrdam

Odgovor Napisal/-a BlackWind »

od clana RS-sport kolega prodaja lepega cliota 1.8 16V ;)
golf ni napacen, ampak 5 vraten :roll: pa oblika je tudi bolj zastarela kot od clia...pa se clio bolje gre :D
odlocu se bos pa sam ;)
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom :P
www.avtohisa-REAL.si
Uporabniški avatar
PiNkZ

BlackWind napisal/-a:od clana RS-sport kolega prodaja lepega cliota 1.8 16V ;)
golf ni napacen, ampak 5 vraten :roll: pa oblika je tudi bolj zastarela kot od clia...pa se clio bolje gre :D
odlocu se bos pa sam ;)
lp
Trn v peti mi je ravno 5 vrat ker ce pa me kaj mot pa je 5 vrat :cry:
Uporabniški avatar
TommyGun
Kraj: Go

Odgovor Napisal/-a TommyGun »

clio je prodan ja :wink:
Uporabniški avatar
dete
Kraj: okolica Velikih Lašč

Odgovor Napisal/-a dete »

se vedno kupujes Cliota :?:

en se prodaja v nasem koncu, lep in dober-tak kot je treba, poznam lastnika (sva kolega) in vem kaj se je z avtom dogajalo oz. se

cena 2000 eur (oz. po dogovoru se se zgliha-kot ponavadi)

ce te zanima mi posl PM
Uporabniški avatar
schkorc
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a schkorc »

Zdravo

@PiNkZ: Tud men je vsec vse kar je sportnega, se pravi da tudi VW GTI ni izjema. Ampak ce ze Golf GTI pol Golf I GTI ali Golf V GTI, tisto vmes je kar nekaj. Nad motorjem bos v Golfu II razocaran (pa ne malo :)), tud cel avto si tistega GTI napisa ne zasluzi glih. Drugac pa vedno pred nakupom cesarkoli, poskus dobit nekoga s takim avtom pa da te zapelje ali se zapeljes kak krog da vidis kako in kaj. Je ceneje kot kupit pa ugotovit, da to ni za tebe.

V glavnem, primerjavo med Golfm II GTI in 16V Cliotom je tezko delat, ker je Golf tak udoben druzinski avto napram Cliotu.

Ce pravis, da imas samo toliko denarja na razpolago, lahko se vseeno pocakas in ga das na stran, sej cez noc tud ne bo zmanjkalo teh avtov, pa se malo prisparas, pa potem kupis kar si zelis (pa denar dej pod povster, da ti ga sprot ne pobirajo :D).

LP, Primoz
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Ce bi jaz kupoval starega golfa GTi bi 100% izbral pol Golf I GTi ker je pac legenda :D
Uporabniški avatar
BlackWind

Tadej napisal/-a:Ce bi jaz kupoval starega golfa GTi bi 100% izbral pol Golf I GTi ker je pac legenda :D
in po moznosti kabriolete ;)
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom :P
www.avtohisa-REAL.si
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

nene kr tapravga GTi-ja, pa original bi mel vse, ce bi se le dalo...
Uporabniški avatar
PiNkZ

Res je res golf je golf sam je te dni po 90 urah razmislanja in vsega padla odlocitev... denar bom zlagu in ko bo zlozen gremo po cliota....
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

PiNkZ napisal/-a:Res je res golf je golf sam je te dni po 90 urah razmislanja in vsega padla odlocitev... denar bom zlagu in ko bo zlozen gremo po cliota....

pametno 8)
Uporabniški avatar
BlackWind

PiNkZ napisal/-a:Res je res golf je golf sam je te dni po 90 urah razmislanja in vsega padla odlocitev... denar bom zlagu in ko bo zlozen gremo po cliota....
renault v srcu ;)
www.avtohisa-REAL.si
Uporabniški avatar
PiNkZ

ne morem si pomagat... Renaul je renault... in verjetn tud zarad tega ker je bil moj prvi avto renault in mi je zau da sem ga prodal, in ker je avto kater me res ni nikol na cedilu pustil vedn ko sem kljuc obrnu je zapela masinca sam zdej je zelja po malo mocnejsi masini.... :D

Tko da Renault clio 1.8 16v... upam da cimprej :)
majtl
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a majtl »

Kaj pa 19ka 16V?
Odgovori